“Ing4tkan Binl Dia S3kali…” Nampak Beza Suami Sebelum Dan Slepas Kahwin, Ramai Trkejut Melihatnya,

Seperti sudah menjadi lumrah, pasangan suami isteri selalunya pasti akan melalui perubahan yang ketara sebelum dan selepas perkahwinan. Contohnya para suami yang selalu mengalami kenaikan berat badan selepas berkahwin gara-gara masakan isteri.

Seperti yang dikongsikan wanita ini keadaan perubahan si suami yang menarik perhatian orang ramai baru2 ini. Malah telah berubah lain daripada dahulu.. perubahannya juga sangat ketara dan tidak dijangka.

Didalam Video yang dikongsikan ini, wanita itu menunjukkan beberapa gambar si suami sebelum mereka berkahwin. Suaminya juga dilihat mempunyai tubuh badan yang fit dengan potongan rambut yang kemas.

Namun lain pula yang berlaku selepas berkahwin apabila si suami berubah menjadi seperti orang lain. Lelaki itu juga dilihat memiliki rambut panjang dan kembang seperti seorang penyanyi rock.

GAMBAR

Malah ada juga yang tidak kenal dengan suaminya itu gara-gara perubahan yang luar biasa ini. Sehinggakan di ruangan komen, ada yang menyangka itu adalah si isteri pada awalnya.

Rata-rata netizen turut sama terkejut dengan perubahan beza suami yang dikongsikan ini. Bukan itu saja, ada juga yang terhibur melihat reaksi selamba lelaki itu ketika dirakamkan.

“Ya Allah aku ingat bini dia.”

“Lockdown lama sangat.”

“Penyanyi rock terus lepas nikah.”

“Aku baru nak cakap makin menjadi jadi bini dia. Rupanya alahai bang…”

SUMBER : HCL

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB

About admin

Check Also

Lelaki Jadi Hero, Baantu Waanita Lahirkan Bayi Dalam Kereeta Di Depan Kuil Pagi Tadi

Seorang wanita telah selamat melahirkan bayi perempuannya di dalam kereta yang ketika itu berada tidak …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!