“Seronok Je Tengok…” 4nak2 Ini Lvangkan M4sa Di Pvsat Ku4rantln Bersama Bapa,

Semasa bercakap tentang pusat kuarantin, pasti ramai bayangkan suasana yang menyedihkan kerana terpaksa berjauhan dengan ahli keluarga dan mengasingkan diri untuk membendung jangkitan covid-19 dari menjadi lebih teruk dan merebak kepada orang yang sihat.

Terutamanya bagi kanak2, ditempatkan bersama orang2 sakit tentunya bukan satu pengalaman yang menggembirakan. Malah sesetengah kanak-kanak perlu tinggal di pusat kuarantin sendirian tanpa dapat ditemani ahli keluarga lain yang sihat, sekali gus memadam keceriaan mereka. Tentu satu2nya perkara yang mereka fikirkan adalah ingin balik rumah.

Namun seorang kanak2 ini pula menarik perhatian ramai kerana reaksinya yang seronok di pusat kuarantin bersama bapanya seperti berada di kediamannya sendiri.

Dalam video yang dikongsikan di Twitter budak tersebut dilihat melakukan pelbagai aktiviti untuk menceriakan hatinya. Selain diberi banyak snek-snek enak dan dilayan dengan baik oleh jururawat, kanak-kanak itu juga seronok meronda-ronda di dalam dewan dan bergaul dengan pesakit lain dan ada yang turut memberikannya DUIT RAYA….

Apabila berbual dengan ahli keluarga di rumah juga dia kelihatan ceria sahaja. Kesudahan video tersebut yang mendedahkan bahawa budak itu adalah budak lelaki juga membuat netizen terkejut.

“Nangis…”

“tiap hari makan sedap…”

“Ada atok pergi kuarantin kt MAEPS bawak sampul duit raya …”

SUMBER:HCL

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB..
Jangan ketinggalan juga untuk mengikuti kisah-kisah menarik yang kami kongsikan di bawah.

About admin

Check Also

[VIDEO] Siren Dibunyikan, Viral Dipercayai Air Sungai Tembeling Mel1mpah & Arus D3ras

Hujan berterusan yang melanda Pahang sejak pagi tadi menyebabkan aras air di Sungai Tembeling melimpah. …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!