Ibu tunjvk perubahan wajah selepas pakai gigi palsu cetus pelbagai komen

Ramai yg tak tahu bahawa kehamilan dapat memberikan pelbagai kesan sampingan yg menyusahkan bagi wanita, dari rasa mual dan naik berat badan hinggalah ke kesukaran untuk menahan air kecil atau keguguran rambut.

Pada seorang wanita ini pula, kesan sampingan yg dilaluinya ketika hamil mengubah hidupnya apabila dia mengalami kerosakan gigi yang teruk sebelum kehilangan semua giginya.

Ekoran daripada pengalamannya itu Alicia yang berusia 36 terpaksa memakai gigi palsu & telah berkongsi pengalaman buruknya dengan pengikut di TikTok. Malah dia juga tidak malu untuk menunjukkan Wajah asalnya tanpa memakai gigi palsu.

VIDEO

Ibu branak empat ini dari AS itu telah meraih lebih dari 1juta pengikut di TikTok di mana dia sering menyiarkan video perbandingan sebelum dan selepas dia bersolek dan memakai gigi palsunya.

Rata2 pengikutnya memuji Alicia kerana begitu terbuka & jujur tentang pengalaman dan kehidupannya dan meyakinkannya bahawa dia tetap cantik walaupun dengan kekurangannya itu, namun ada juga yang terlalu terkejut dengan perubahan sebelum dan selepas dia berhias sehingga merasakan tindakkannya itu ‘menyalahi undang2’

VIDEO

Walaupun dituduh menipu orang ramai dengan penampilannya yg ‘palsu’, Alicia yang juga merupakan jurusolek profesional berkata dia telah berkahwin selama 15 tahun dan dia berhias untuk dirinya sendiri dan bukan untuk orang lain.

VIDEO

SUMBER:OHMYMEDIA

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
Jangan ketinggalan juga untuk mengikuti kisah-kisah menarik yang kami kongsikan di bawah.

About admin

Check Also

Pemandu Van L4nggar Budak Sekolah Kini Dit4han P0lis

Vir4l di media sosial rakaman video 𝚔𝚊𝚖𝚎𝚛𝚊 𝚕𝚒𝚝𝚊𝚛 𝚝𝚎𝚛𝚝𝚞𝚝𝚞𝚙 (𝙲𝙲𝚃𝚅) memaparkan seorang kanak-kanak perempuan dil4nggar …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!