[VIDEO] Tidak Sempat Mahu Menyusukan , Ketiga-Tiga Anak ‘Pergi’ Dalam Dakapan…

Foto: Tangkap video

Setiap manusia tidak akan lari daripada diuji dengan pelbagai dugaan yang mendatang, namun kita sebagai hambaNya perlu tabah dan reda dengan setiap ketentuan yg telah ditetapkan oleh Allah S.W.T.

Seperti cerita yg cukup menyentuh hati ini dikongsi oleh seorang wanita yang cekal dikenali sebagai Shaqudsi di laman media sosial TikTok menceritakan pengalaman kehilangan ketiga-tiga anaknya.

‘Kisah tiga anak syurga kami’

Foto: Tangkap foto video

Kata wanita ini, dia menghidap penyakit cervical incompetence atau bahasa yang lebih senang difahami keadaan rahim lemah yang boleh menyebababkan kelahiran bayi pramatang Pada waktu yang sama, dia sempat menceritakan pengalamannya mengandungkan 3 cahaya matanya dan proses2 sebelum melahirkan. Walauagaimanapun, atas persuratan takdir ketiga-tiga cahaya mata yang terdiri daripada 2 perempuan dan seorang lelaki telah pergi menghadap Sang Pencipta tanpa sempat diberikan susu yg mengalir daripada tubuh badannya.

Tiga kali mengandung, Tiga kali buku merah. Tiga kali masuk labour room, Tiga kali suami tunggu di luar dengan tabah. Tiga kali balik rumah berdua tanpa baby. Tiga kali suami uruskan baby sambil Sha kena tahan dalam wad.

Apa yang lebih menyedihkan, apabila kelahiran yang dinanti-nantikan selama ini tidak dapat dibawa pulang ke rumah seperti wanita-wanita lain, dan dia perlu berpantang seorang diri tanpa kehadiran bayi di sisi.

3 kali berpantang tanpa baby, 3 kali tak dapat susukan anak sendiri. 3 kali melihat nafasnya pergi dalam dakapan. 3 kali kenal erti rindu yang berpanjangan.

Pada masa yang sama, wanita cekal ini sempat memberikan pesanan kepada ibu bapa di luar sana supaya menyayangi dan menghargai anak sendiri kerana dia sama sekali tidak berkesempatan untuk berbuat demikian.

Korang ada anak? Peluklah selalu sebab Sha dah rindu sangat nak peluk anak-anak Sha. Sayangilah anak-anak kita.

Video penuh:

Kuatnya sis!
Sumber : OHBULAN

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
Jangan ketinggalan juga untuk mengikuti kisah-kisah menarik yang kami kongsikan di bawah.

About admin

Check Also

Pemandu Van L4nggar Budak Sekolah Kini Dit4han P0lis

Vir4l di media sosial rakaman video 𝚔𝚊𝚖𝚎𝚛𝚊 𝚕𝚒𝚝𝚊𝚛 𝚝𝚎𝚛𝚝𝚞𝚝𝚞𝚙 (𝙲𝙲𝚃𝚅) memaparkan seorang kanak-kanak perempuan dil4nggar …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!