Kepala Pencuri Diperc4yai Tersangkut Pada Pagar Selama 3Jam Sebelum Polis Datang Untuk ’Selamatkan’…

Seorang pencuri di Mexico terpaksa melalui detik2 yg memalukan apabila kepalanya tersepit pada pagar semasa didakwa cuba utk melarikan diri, lapor India Times.

Lelaki itu difahamkan ‘m4ti akal’ apabila tersekat pada pagar besi tersebut semasa cuba melarikan diri. Menurut saksi, perkhidmatan kecemasan tiba ke tempat kejadian selepas 2jam pencuri itu tersekat pada pagar tersebut, lapor Daily Mail

GAMBAR 

Orang ramai yg tinggal di kawasan perumahan berhampiran melihatnya berusaha keras untuk membebaskan dirinya dan terus menghubungi pihak polis selepas itu.

Para saksi yang berada di tempat kejadian sempat merekodkan keadaan lelaki yang sedang tersekat itu. Tidak dapat dijelaskan tentang bagaimana dia boleh tersangkut dengan cara yang agak pelik itu.

GAMBAR

Dalam banyak-banyak orang yang boleh membantunya untuk melepaskan diri, polis juga yang akhirnya berjaya melepaskannya daripada pagar tersebut dengan menggunakan pemotong besi.

GAMBAR

Seorang pegawai polis dilihat membawanya turun daripada bumbung rumah yang dia rancang untuk melakukan pencurian dan seterusnya menggarinya.

Lelaki itu kemudiannya diiring oleh seorang pegawai polis ke kereta untuk dibawanya terus ke balai polis tempatan.

SUNBER : India Times,Daily Mail
PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
Jangan ketinggalan juga untuk mengikuti kisah-kisah menarik yang kami kongsikan di bawah.

About admin

Check Also

[VIDEO] Siren Dibunyikan, Viral Dipercayai Air Sungai Tembeling Mel1mpah & Arus D3ras

Hujan berterusan yang melanda Pahang sejak pagi tadi menyebabkan aras air di Sungai Tembeling melimpah. …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!