KERANA DlBERHENTIKAN KERJA & DlHALAU DARI RUMAH SEWA, SEORANG WANITA MENCUBA UNTUK TERJVN DARI TINGKAT 32,,

Gara2 diberhentikan kerja & dihalau dari rumah sewa, sorang wanita membuat percubaan untuk terjvn dari tingkat 32 sebuah kondiminium di Sg Buluh semalam.

Tertekan diberhentikan kerja

Sekadar gambar hiasan
Menerusi lap0ran yg dipetik dari pada Harian Metro, wanita berkenaan telah berjaya diselamatkan oleh Jabatan Bomba & Penyelamat Malaysia (JBPM) Selangor yg bertindak memujuknya untuk tidak berbuat demikian. Ujar Pengarah JBPM Selangor, Norazam Khamis pihaknya menerima laporan berhubung kejadian itu pada pukul 7.52 malam.

Seramai 19 anggota dengan satu jentera & Unit Bantuan Perkhidmatan Kecemasan (EMRS) dikejarkan ke lokasi kejadian. Setiba di lokasi terdapat seorang wanita berada di tepi bangunan di tingkat 32 kondominium berkenaan dan cuba untuk membunvh diri.

Norazam pada waktu yg sama turut menjelaskan, pasukan penyelamat telah membuat persiapan rapi dengan memasang tali keselamatan dan memujuk wanita berkenaan ke tempat yang selamat.

Mangsa didapati mengalami masalah peribadi kerana kehilangan kerja dan dihalau dari rumah sewa. Wanita terbabit diserahkan kepada polis untuk tindakan selanjutnya.

About admin

Check Also

[VIDEO] Siren Dibunyikan, Viral Dipercayai Air Sungai Tembeling Mel1mpah & Arus D3ras

Hujan berterusan yang melanda Pahang sejak pagi tadi menyebabkan aras air di Sungai Tembeling melimpah. …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!