SEBELVM DIPUKUL, G4DIS INI DED4HKAN IBU MEMBUAT LAP0RAN P0LIS ANAK MENCURI WANG TUNAI SEBANYAK RM10 RIBU RINGGIT

Beberapa hari yg lepas, usahawan kosmetik Eka Ek0ra bersama suaminya didakwa di Mahkamah Majistret atas tuduhan menyebabkan kecederaan kepada anak perempuannya.

Anaknya, Puteri Ayu yg mendakwa dirinya telah dikasari 0leh ibu dan bapa tirinya berpunca dari status Whatsapp yg dimuatnaiknya berkenaan hilang RM10 ribu

Baru2 ini menerusi Facebook Live, anak perempuannya itu berk0ngsikan cerita bahawa sebelum memukul dirinya si ibu pernah mempuat lap0ran p0lis terhadap dirinya selepas kehilangan duit sebanyak  RM10 ribu.

Hilang RM1o ribu, tuduh anak curi

Walaubagaimanapun, gadis itu menafikan tuduhan tersebut sekeras-kerasnya dan menjelaskan kad bank yg dipinjam daripada bapa tirinya hanya digunakan untuk perniagaan.

Kemesraan di media s0sial hanya lak0nan

Bukan itu sahaja, gadis itu turut mendedahkan bahawa kemesraan yg dipamerkan di media sosial hanya sekadar lak0nan semata2.

Lebih2 lagi apabila Puteri mengakui sering rasa terk0ngkong dan terhina dengan layanan si ibu yg suka melebihkan 0rang lain.

Berharap ibu mendapat hidayah

Sementara itu, menerusi c0retan di laman Facebook miliknya, gadis itu menegaskan tidak berniat untuk mengaibkan ibunya tetapi sebagai seorang anak, dia hanya mendambakan kasih-sayang daripada se0rang ibu.

Malah, gadis berkenaan turut mendoakan agar pintu hati ibunya dibuka untuk menerima hidayah Allah suatu hari nanti.

Sumber: TikTok Nor Azny Aisy, Facebook Puteri Ayu,ohmymedia
PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
Jangan ketinggalan juga untuk mengikuti kisah-kisah menarik yang kami kongsikan di bawah.

About admin

Check Also

Baru 5 Bulan Kahwin, Wanita Mengaamuk Dapat Tangkap Suaminya Berdua2an Dengan ‘Kekasih Gelap’ Dalam Rumah

Baru-baru ini tular satu videeo di Indonesia yang memaparkan seorang wanita yang menyerang suami dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!