‘L3SAP’ SEKELIP MAT4 DVIT SI B4PA TERB4NG RM866, AN4K INI TID4K SENGAJA ‘TERODER’ 100 MANGKUK MEE KERANA LAPAR

Jika sebelum ini viral satu kes kanak2 membayar permainan atas talian bernilai ratusan ringgit, kali ini di China, se0rang budak perempuan berusia 4 tahun membuatkan ibu bapanya ‘Garu kepala’.

Iyalah mana tidaknya, daripada hanya ingin membeli semangkuk mi, kanak2 itu telah memesan 100 mangkuk mi untuk dihantar ke rumah mereka.

Cerita ini dikongsi dari Mothership.sg, kanak2 itu telah tertekan angka ‘kosong’ sebanyak dua kali menggunakan telefon bimbit ayahnya, membuatkan si ayah terkejut melihat penghantar makanan datang ‘mengheret’ 100 mangkuk mi ke rumah mereka.

Dek kerana teruja, si bapa menyangka dia telah memenangi hadiah mi percuma, sehinggalah dia melihat pesanan pada telefon miliknya, tulis portal itu.

Namun, apabila ditanya pada si anak, jawabnya, “Saya tidak tahu.” sambil tersengih & ketawa.

Malah, penghantar makanan dikatakan terpaksa berulang alik sebanyak 7 hingga ke 8 kali untuk membawa tempahan bernilai S$281.32 (sekitar RM866.00) itu.

Tambah Mothership.sg, keluarga berkenaan berjaya menghabiskan lapan mangkuk, manakala baki 92 lagi diberikan kepada tukang cuci dan jiran secara percuma.

Sumber: Mothership.sg,siakapkeli

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
Jangan ketinggalan juga untuk mengikuti kisah-kisah menarik yang kami kongsikan di bawah.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

About admin

Check Also

“Aku tahu budak stress, aku faham” – Fynn Jamal Terkilan Orang Ramai Berkerumun Di Air Terjun Lepas Dapat Kelonggaran

Baru-baru ini viral satu rakaman video menunjukkan satu rakaman orang ramai berkerumun di sebuah tempat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!