PENAT MENDENGAR 0RANG MENGATA, SUAMI SEBAK ISTERI DISAHKAN HAMIL SELEPAS 7 TAHUN BERKAHWIN

Setiap pasangan yg telah berkahwin pasti akan mengharapkan kehadirian cahaya mata dalam keluarga. Namun rezeki setiap 0rang berlainan. Ada yg cepat mendapat zuriat dan ada juga yg perlu menunggu lama untuk menimang cahaya mata sendiri.

Penantian 7 tahun telah berakhir
Hal tersebut dikongsikan oleh se0rang pengguna TikTok yg dikenali sebagai @cikvee93 apabila diberi rezeki, hamil selepas 7 tahun mendirikan rumah tangga.

Apa yg membuatkan ramai sebak adalah reaksi suaminya apabila diberitahu bakal menjadi seorang bapa tidak lama lagi. Dalam vide0 tersebut kelihatan dia terkejut dan menangis dengan khabar gembira itu.

Kenangan yg sangat indah ini

Sewaktu melihat alat ujian kehamilan, dia langsung berasa terkejut dan amat sebak lebih2 lagi menerima sebiji kek bertulis “Mom and dad to be.”

Mereka merasakan apa yg berlaku adalah 1 kenangan yg indah buat mereka berdua , dan sangat terharu dengan kurniaan daripada Tuhan.

Pengguna Tik-Tok itu juga memaklumkan yg berita gembira ini menjadi pengubat setiap kedukaan yg mereka lalui apabila sering diperli kerana belum mempunyai anak.

Tahniah sis! Jaga diri baik2
Justeru itu, menerusi perkongsian tersebut, rata2 warganet telah mengucapkan tahniah diatas kehamilannya dan mendoakan agar dia terus sihat sehingga hari bersalin nanti.

Ramai juga yg berharap turut dikurniakan cahaya mata dan mereka juga sempat berkongsi kisah yang hampir sama dengan @cikvee93.

Semoga dapat doakan kami juga

Semoga urusan hamil & bersalin dipermudahkan nanti

Ramai yang berharap dapat timang anak juga

Sumber: TikTok @cikvee93,OHMYMEDIA
PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
Jangan ketinggalan juga untuk mengikuti kisah-kisah menarik yang kami kongsikan di bawah.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

About admin

Check Also

[VIDEO] Aksii Kuucing Seakaan Diuusap ‘Sesuatu’ Buat Ramai Tertanya2

Satu video yang mem4parkan seekoor kucing berwaarna oren di atas bumbung yang berkelakuan pelik telah …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!