“UMUR DAH NAK MASUK 4O TAHUN, M4SIH TIADA ZURI4T.T0L0NG D0AKAN SAYA”

Walaupun hanya dapat merasai pengalaman hamil buat seketika tahun lalu, pelakon Siti Elizad berkata dia tidak akan berputus asa dan akan terus berd0a.

Menurut Elizad, dia bersangka baik dengan ujian Allah serta akan kembali menjalani proses rawatan persenyawaan in-vitro (IVF) sekali lagi pada tahun ini.

“Tahun lalu saya keguguran. Namun, saya takkan berputus asa dengan apa yg berlaku. Saya selalu positif dan akan terus berd0a.

“Jadi, tahun ini harapnya datang semangat semula untuk terus mencuba. Tengok kawan2 seangkatan serta yg sebaya ramai dah jadi ibu, buat saya teruja. Saya risau lagi 2, 3 tahun usia nak masuk 40-an dan saya masih tiada zuriat. D0akan saya,” katanya.

Dalam pada itu, Elizad berkata kali ini dia akan lebih berhati-hati agar perkara lalu tidak terjadi lagi serta akan mengurangkan aktiviti lasak.

“Selepas buat IVF nanti, saya nak lebihkan berehat dan tak nak terlalu banyak bergerak. Malah, saya akan cuba kurangkan aktiviti lasak.

“Dulu, mungkin kerana saya banyak bergerak. Sekarang saya dah ada pengalaman, Insya-Allah saya ambil langkah berjaga-jaga,” katanya.

Pada November tahun lepas, Elizad berk0ngsikan berita duka apabila mengalami keguguran selepas menjalani rawatan kesuburan in-vitro (IVF). Meskipun keguguran, Elizad meluahkan rasa syukur sempat merasai nikmat menjadi ibu walaupun selama beberapa hari.

SUMBER HARIAN METRO,ROTIKAYA

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
Jangan ketinggalan juga untuk mengikuti kisah-kisah menarik yang kami kongsikan di bawah.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

About admin

Check Also

[VIDEO] Tak Taahan Kena ‘Kacau’, Abang Lori Ni Nekad Terjah ‘Benda’ Yang Mengetuk Lorinya

Menjadi seorang pemaandu lori bukaannya mudah, banyak yang perlu dilalui terutama apabila bertugas di waktu …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!