[MENYER4MKAN], BUD4K PER3MPUAN Nl SUKA MAlN D4N TIDUR DENGAN ANAK PATUNG KESAYANGAN BERUPA ‘POCONG’

Kalau masih ingat lagi, dulu2 ada filem anak patung seram yg ‘bernyawa’ itu Chukky. Melihat mukanya saja yg berjahit itu pun sudah buat meremang bulu roma.

Tapi apa yg berlaku di Indonesia ini memang betul2 menyeramkan. Baru2 ini tular beberapa foto seorang kanak2 perempuan yg bergambar bersama anak patung kesayangannya itu.

Begitu anak patung itu bukanlah secomel Teddy Bear mahupun Barbie Doll, tapi ia menyerupai salah satu makhluk halus paling ditakuti masyarakat Melayu khususnya, iaitu pocong.

Kelihatan kanak2 ini tidak rasa kekok nak memeluk anak patung itu. Malah ia selamba ‘mengajaknya’ untuk bergambar bersama2 di depan kamera

.

Jika diperhatikan, kanak2 ini begitu menyayangi anak patung berkenaan hingga menyoleknya dengan alat solek, barangkali untuk kelihatan lebih cantik.

Tidak pasti ia berasal dari mana, tapi gambar2 yang dikongsikan melalui akaun Twitter Cryptovasi itu mencetus perbualan ramai dan warganet.

Sumber: Kumparan / Twitter, SIAKAPKELI

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
Jangan ketinggalan juga untuk mengikuti kisah-kisah menarik yang kami kongsikan di bawah.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

About admin

Check Also

[VIDEO] Aksii Kuucing Seakaan Diuusap ‘Sesuatu’ Buat Ramai Tertanya2

Satu video yang mem4parkan seekoor kucing berwaarna oren di atas bumbung yang berkelakuan pelik telah …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!