‘DEMl UMMAH, RAKY4T DAN NEG4RA’ – CAPRICE DAP4T KEBENARAN SAAT AKHIR JALANI MISI KEMANUSIAN Dl GAZA

Di Instagram, penyanyi rap dan usahawan, Caprice berjaya menunaikan impiannya untuk menjalankan misi kemanusian di Gaza, Palestin. Khabar gembira tersebut dikongsi oleh Caprice malam tadi.

Doa untuk saya.

Menurut Caprice, dia telah mendapat kebenaran pada saat akhir namun terpaksa berangkat seorang diri ke sana. Caprice turut meluahkan rasa syukur dan memohon doa daripada seluruh rakyat Malaysia agar urusannya itu dipermudahkan.

Please doa for me Malaysia. Last minute Caprice dapat kebenaran untuk masuk ke Cairo-Gaza. Cuma kita kena fly sorang-sorang malam ni.

Menerusi posting tersebut juga, Caprice meminta maaf kepada semua pihak sekiranya ada salah dan silap sebelum. Jelasnya lagi, dia melakukan misi tersebut demi ummah, rakyat dan negara.

Saya akan banggakan kamu semuaPerkongsian pelantun suara ‘Kau Hade’ itu dibanjiri komen netizen dan rakan selebriti yang mana rata-rata daripada mereka mendoakan keselamatannya di sana.

Sumber: Caprice,OHBULAN

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
Jangan ketinggalan juga untuk mengikuti kisah-kisah menarik yang kami kongsikan di bawah.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

About admin

Check Also

Baru 5 Bulan Kahwin, Wanita Mengaamuk Dapat Tangkap Suaminya Berdua2an Dengan ‘Kekasih Gelap’ Dalam Rumah

Baru-baru ini tular satu videeo di Indonesia yang memaparkan seorang wanita yang menyerang suami dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!