PEMUDA INI TERKEJUT MENJUMP4I ‘GR0UP TUK4R PAS4NGAN SU4MI ISTERl’ Dl LAMAN FACEB00K, ADA YG K0NGSI TIPS LAGI!

Sebagai pengguna laman sosial Facebook kita semua sudah pastinya tahu akan kewujudan pelbagai kumpulan yg dicipta bagi berkongsi minat yg sama. Bahkan, masing2 boleh berkongsi dan bertukar-tukar pandangan mereka berhubung sesuatu isu. Namun, di sebalik kerancakan berkongsi pelbagai info, ada sesetengah kandungan dalam sesuatu kumpulan itu boleh dikatakan agak keterlaluan.

Seperti perkongsian dari Haqim, difahamkan dia terjumpa group di Facebook yang dianggap sensitif dan kurang sopan apabila ada individu berstatus suami s4nggup bertukar pas4ngan untuk merasai ‘keseronokan’.

Terjvmpa group ni…

Difahamkan, Haqim ketika s3dang mencari group untuk menukar nama pemilik berkaitan dengan Jabatan Pengangkutan Jalan (JPJ) di Facebook dan dia terjumpa ‘Group Tukar Pasangan Suami Isteri (suka sama suka)’ dan ‘Tukar Pasangan Suami Isteri Suka Sama Suka’. Pencarian tersebut bagaimanapun telah menimbulkan persoalan kepada dirinya dan difahamkan dia juga cuba untuk sertai group tersebut untuk tujuan melihat intipati posting di situ. Tapi apa yang ditemuinya sangat mengejutkan!

Ini yang ditemui…

Menurut perkongsian dari Haqim, ternyata dia temui posting ‘nakal’ dan dianggap keterlaluan sehingga ada pengguna media sosial sanggup mencari isteri orang lain untuk ‘berseronok’.

Bukan itu sahaja, ahli dalam group tersebut juga berbual dan menjalankan urusan seperti ‘jual beli’ untuk bertukar-tukar pasangan hanya keseronokan semata-mata. Lebih mengejutkan lagi, ahli yang sertai group tersebut juga ada berstatus isteri orang juga.

Sumber: EmrHaqim,OHBULAN

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
Jangan ketinggalan juga untuk mengikuti kisah-kisah menarik yang kami kongsikan di bawah.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

About admin

Check Also

[VIDEO] Aksii Kuucing Seakaan Diuusap ‘Sesuatu’ Buat Ramai Tertanya2

Satu video yang mem4parkan seekoor kucing berwaarna oren di atas bumbung yang berkelakuan pelik telah …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!