“SUMP4H MALU WOIII!” – [K4NT0l] WART4WAN TENG4H LIVE KAT TV, TAK PERASAN SUAMI MANDI BOGEL KAT BELAKANG

Semenjak President Donald Trump mengumumkan ‘darurat’ pada 13 Mac lepas, rakyat mereka sudah mengamalkan kerja dari rumah.

Perkara ini melibatkan segelintir para wartawan yg hanya bersiaran melalui Tv di rumah sahaja.

Tular di media sosial baru2 ini seorang wartawan membuatmembuat segmen LIVE tapi tanpa sedar dia terakam suaminya tengah mandi di belakang dalam keadaan bogel, lapor Mirror.

Difahamkan ketika itu mereka sedang membuat segmen ‘gaya potong rambut sendiri’ di rumah untuk menghiburkan rakyat Amerika Syarikat sewaktu lockdown.

Melinda Meza, yg merupakan koresponden bagi KRCA 3 di Sacramenton di California, menjadi tular susulan insiden yang tak disengajakan itu.

Melalui video tersebut Melinda sedang memotong rambutnya di sinki bilik air, tanpa disedari suaminya ketika itu sedang mandi di belakang.

Video yang mendapat 383.7K jumlah penonton ini telah mendapat perhatian badan media yang lain.

Boleh tengok video kat bawah ni.

Malunya, dah lah siaran langsung pulak tu.

Rata-rata netizen terhibur dengan klip video tersebut, malah ada yang merasakan Melinda sengaja membuat rakaman di dalam bilik air. Betul juga takkan dia tak dengar bunyi shower.

About admin

Check Also

Cepatnya kau pergi..” – Rakan sebak, rider Foodpanda maut tak sempat elak kereta

Hampir saban minggu kita mendengar khabar duka mengenai penghantar makanan yang mencari rezeki t4npa mengira …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!