[VIDE0] “KEM4TI4N YG DlCEMBVRUI,” AYAH REBAH & MENINGG4L DVNIA KETIKA SEDANG S0LAT JEMAAH

Betulkah sifat m4ti itu mengejut? Pada hakikatnya, kem4tian adalah 1 ketentuan Allah. Setiap manusia di muka bumi ini pasti akan merasai kem4tian. Cuma cara kita ‘pergi’ belum tahu. Itu semua kerja Sang Pencipta.

Kehilangan seorang ahli keluarga secara tiba2 sangat memberi kesan yg mendalam kepada kita. Tambah2 lagi apabila ia terjadi kepada ibu dan bapa tercinta.

Sama seperti kisah yg dikongsikan oleh seorang wanita yg dikenali sebagai Khaty Ieja Zulman yg berkongsi 1 video di mana ayahnya rebah semasa mendirikan solat di masjid.

Katanya semasa dihubungi, pada 13 Ogos 2020 waktu umat Islam mendirikan solat Isyak, ayah tercinta pergi buat selamannya.

Tambahnya lagi, sewaktu kejadian tersebut, ramai yg membantu memberi bantuan pernafasan CPR, kebetulan pada waktu itu sebaris saf arwah ayahnya ada seorang doktor. Namun siapalah kita nak menidakkan ketentuan Ilahi.

Kejadian ini sangat memberi kesan yg mendalam bukan sahaja dalam kalangan ahli keluarga malah orang yg menonton video ini juga turut sebak dan sedih.

Kem4tian ini sangat dicemburui orang ramai. Semoga r0hnya tenang dan ditempatkan bersama orang2 beriman.

Sumber: Khaty Ieja Zulman

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
Jangan ketinggalan juga untuk mengikuti kisah-kisah menarik yang kami kongsikan di bawah.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

About admin

Check Also

Baru 5 Bulan Kahwin, Wanita Mengaamuk Dapat Tangkap Suaminya Berdua2an Dengan ‘Kekasih Gelap’ Dalam Rumah

Baru-baru ini tular satu videeo di Indonesia yang memaparkan seorang wanita yang menyerang suami dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!