[VIDEO] LEL4KI BU4T KEJUTAN HARI JADI, KECEWA GIRLFREIND ADA ‘SKANDAL’ LAIN DALAM RUMAH “Surprise…” –

Dalam zaman sekarang, untuk mencari lelaki yg ingin buat kejutan atau beri hadiah dekat pasangan tu memang tak ramai.

Tapi ada juga gadis yg masih sia-siakan lelaki macam ni, seperti kisah sedih yang menimpa pemuda ini.

Nak buat surprise.. curiga ada motor lain

Namun peristiwa yang menimpa jejaka ni mesti akan buat yang lain kasihan pada dia.

Kisahnya, lelaki berasal dari Indonesia ini bercadang nak buat surprise untuk hari jadi teman wanitanya. Jadinya dia dah plan untuk belikan kek dan bawa ke rumah sewa teman wanitanya.

Lilin dah dinyalakan dan dia membawa kek tersebut menuju ke pintu rumah sewa girlfriendnya tapi mula curiga sebab ada motosikal yang tak pernah dilihat depan rumah itu. Tapi dia tetap tenangkan diri dan mengetuk pintu rumah wanita itu.

Alangkah terkejutnya apabila dia dapat tahu, ada lelaki lain yang buka pintu rumah teman wanitanya itu. Tersentak dengan perkara itu, dia terus menanyakan di mana teman wanitanya dan di ajak masuk oleh skandal wanita tersebut. Lalu dia memberi kek tersebut dan terus beredar pergi dari situ.

Insiden itu yang dimuat naik oleh pemuda tersebut di TikTok menjadi viral, dan sehingga kini telah meraih lebih dari 6 juta views.

“Real sakit tak berdarah”

Menjengah ke ruangan komen, ternyata ramai bersimpati dengan nasib pemuda itu. Namun turut ada yang memuji tindakannya kerana tak membuat kecoh selepas tidak dihargai sedemikian.



Kesiannya dia, lain diharap lain pula jadi.

SUMBER:LOBAKMERAH

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
Jangan ketinggalan juga untuk mengikuti kisah-kisah menarik yang kami kongsikan di bawah.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

About admin

Check Also

Lelaki ditangkap curi susu bayi RM294, netizen kasihan mahu tolong bayarkan

Di kala musim pandemik yang dilihat belum berkesudahan ini, orang ramai terutama g0longan kurang kemampuan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!