[Video] Pelik! Burvng Merp4ti “Beku” Ter4pung Di Awangan Tarik Perhatian Netizen

Mesti korang ingat detik di dalam filem Matrix dimana masa menjadi “beku” dan bergerak secara perlahan. Dan baru-baru ini rakaman seekor burung tidak bergerak dan terapung di udara cetus pelbagai ‘teori-teori liar’ dalam kalangan netizen.

Menurut Daily Star, insiden yang pelik itu terjadi di kawasan kejiranan Tuluá Valle, di Colombia, pada hari Khamis, 9 Julai, dan berjaya dirakam oleh penduduk tempatan.

Pejalan kaki serta penunggang motosikal yang turut tercengang melihat kejadian tersebut telah berhenti untuk menyaksikan insiden yang pelik itu.

Ada netizen yang mempunyai penjelasan yang agak masuk akal mendakwa bahawa burung itu telah terperangkap pada wayar yang nipis yang tidak boleh dilihat di dalam video.

“Kabelnya mungkin lebih nipis daripada yang terdapat dalam gambar ini, ianya telah menyebabkan burung malang itu tersekat, boleh dilihat pada awalnya burung itu ada bergoyang sedikit,”

Video rakaman tersebut telah dikongsi dan dimuat naik di halaman Youtube ini mendapat 19 ribu tontonan dan turut menarik perhatian netizen untuk memberi pandangan mereka tentang kejadian tersebut.

Pun begitu, pelbagai lagi spekulasi yang diberikan oleh netizen dan antaranya ialah menganggap objek tersebut sebenarnya adalah ‘drone’. Walau bagaimanapun, masih belum ada maklumat tambahan berhubung rakaman tersebut.

SUMBER:LOBAKMERAH

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
Jangan ketinggalan juga untuk mengikuti kisah-kisah menarik yang kami kongsikan di bawah.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

About admin

Check Also

[VIDEO] Aksii Kuucing Seakaan Diuusap ‘Sesuatu’ Buat Ramai Tertanya2

Satu video yang mem4parkan seekoor kucing berwaarna oren di atas bumbung yang berkelakuan pelik telah …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!