[VIRAl] CCTV RAK4M W4JAH WANIT4 SEAK4N-AKAN HANTV DALAM FILEM ‘The Excorcist’

Korang pernah tengok tengok cerita hantu the exorcist? Cerita ni memang seram, sebab muka orang yang dirasuk tu memang mengerikan. Muka hantu ni juga selalu digunakan untuk prank orang.Cakap cerita hantu ini, baru-baru ini Polis di Scotland ada mempamerkan muka seorang wanita yang diambil dari CCTV. Muka wanita tersebut saling tak tumpah seperti muka hantu yang diceritakan tu.

Menerusi Facebook Argyll & West Dunbartonshire Police Division, imej wanita ini telah mencuri perhatian netizen kerana mukanya yang menyeramkan dan menyerupai hantu tersebutt. Untuk pengetahuan, polis sedang memburu wanita ini tau.

Ketika artikel ini ditulis, perkongsian wajah wanita tersebut telah mendapat ribuan komen. Rata-rata mereka turut mengaitkan wanita ini dengan hantu dari cerita tersebut.Kenapa Dia Diburu?

Tujuan polis menyebarkan imej wanita ini kerana dia didakwa ada hubung kait dengan insiden serangan sebuah pub di West Dunbatonshire pada awal bulan Disember tahun lepas .

Kejadian tersebut menyebabkan seorang wanita terpaksa mendapatkan rawatan di hospital.

Salah satu komen di posting itu, seorang lelaki mendakwa yang dirinya adalah anak kepada mangsa serangan yang berlaku.

Dia mengatakan wanita yang di dalam gambar itu telah menyerang ibunya yang berumur 65 tahun. Dia turut minta agar rakyat di sana membantu untuk mencari wanita berkenaan.

Dia mengatakan wanita yang di dalam gambar itu telah menyerang ibunya yang berumur 65 tahun. Dia turut minta agar rakyat di sana membantu untuk mencari wanita berkenaan.

About admin

Check Also

[VIDEO] Aksii Kuucing Seakaan Diuusap ‘Sesuatu’ Buat Ramai Tertanya2

Satu video yang mem4parkan seekoor kucing berwaarna oren di atas bumbung yang berkelakuan pelik telah …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!