‘NANTI SAYA MINTA MAAF DENGAN ALLAH’ – RESPON NABILA HUDA ISU KUCING ‘PIJAK’ Al-QURAN

Pelakon, Nabila Huda memuat naik satu rakaman video yg menunjukkan dirinya sedang belajar mengaji secara ‘online’, semalam. Vide0 tersebut ternyata mencuri tumpuan netizen lebih2 lagi, apabila kucing peliharaan Nabila iaitu Tora dilihat memijak Al-Quran yg sedang dibaca olehnya.

Tora..Tora

Dalam vide0 tersebut, Nabila sed4ng belajar meng4ji dengan seorang ustazah yg tinggal berh4mpiran kaw4san rumahnya. Pel4kon filem ‘Munafik’ ini kelihatan sukar untuk meneruskan bacaannya apabila Tora mula berjalan di hadapannya. Bukan itu sahaja, Tora turut bermain dengan penunjuk yang dipegang oleh Nabila semasa membaca Al-Quran. Meskipun, mengalami kesukaran untuk mengaji, Nabila masih meneruskan bacaannya sehingga selesai.

Kak kena halang dia


Susulan daripada video tersebut, rata-rata netizen mula membanjiri ruangan komen Nabila. Menurut netizen, Nabila perlu menghalang Tora daripada terus memijak kitab suci tersebut. Netizen mendakwa Nabila boleh menggunakan sebelah tangannya lagi untuk mengangkat kucing tersebut.

Kesemua komen yang ditulis oleh netizen ternyata mendapat respon daripada Nabila. Menurut Nabila, dia akan minta maaf kepada Allah atas kesalahan yang dilakukan oleh dirinya dan Tora.

Sumber: Nabila Huda

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
Jangan ketinggalan juga untuk mengikuti kisah-kisah menarik yang kami kongsikan di bawah.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

About admin

Check Also

[VIDEO] Aksii Kuucing Seakaan Diuusap ‘Sesuatu’ Buat Ramai Tertanya2

Satu video yang mem4parkan seekoor kucing berwaarna oren di atas bumbung yang berkelakuan pelik telah …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!