[VIDE0] TID4K SEMP4T SAMBUT ZURIAT PERTAMA, SUAMI SEDIH ISTERI DAN ANAK DALAM KANDUNGAN MENINGGAL DUNIA SERENTAK

Tidak dapat dibayangkan kehilangan seorang yg tersayang merupakan moment2 yg paling sukar untuk kita hadapi. Lebih2 lagi kehilangan 2 orang serentak dalam masa yg sama.

Itulah situasi sayu yg terpaksa dihadapi oleh seorang ayah muda ini yg dikenali sebagai Nik Ariff. Difahamkan, isterinya positif Covid-19 ketika bersalinkan anak sulung mereka. Malangnya, isteri dan anak yg baru saja 24 minggu dalam kandungan meninggal dunia.

Keadaan isteri kritikal

Perkongsian ini telah dimuat naik di laman TikTok Nik Ariff mendapat 496 ribu tontonan dan rata2 pengguna media sosial bersimpati dengan nasibnya. Difahamkan, arwah isteri perlu menjalani ujian saringan Covid-19 sebelum memasuki hospital untuk proses melahirkan anak. Sebelum ini, pihak hospital turut bertanyakan sama ada keluarga terdekatnya ada yg tidak sihat atau demam. Arwah isteri memaklumkan ibu dan ayahnya yg berada di rumah tidak sihat.

Susulan itu, difahamkan pihak hospital terpaksa mengeluarkan anak di dalam kandungan terlebih dahulu bagi membantu penafasan isterinya yang mengalami masalah paru-paru.

Arwah Nik Muhammad Adzriel Bin Nik Muhammad Ariff (24 minggu usia dalam kandungan) dilahirkan secara caesarean telah kembali kepada Pencipta. Ujian saringan arwah anak saya negatif Covid-19 dan proses pengebumian seperti biasa. Doktor memaklumkan keadaan isteri saya masih kritikal di wad ICU, namun masih ditidurkan kerana masih lagi bertarung dengan virus Covid-19 yang menyerang paru-paru isteri saya.

Tak dapat tahan perasaan

Isteri dan anak meninggal dunia

Sumber: Niki Ariff,OHBULAN

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
Jangan ketinggalan juga untuk mengikuti kisah-kisah menarik yang kami kongsikan di bawah.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

About admin

Check Also

[VIDEO] Dikeepung Poolis Seebab Tak Pakai ‘Heelmet’, 2 Pemuda Nekad Terjun Sawah ‘Acah’ Jadi Pesawah

Gara2 takut dikejar oleh pihaak polis, dua orang pemuda dilaporkan berpura2 menjadi pesawah, lapor portal …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!