CHEF SELEBRITI TERKENA KANTOI FOLLOW AKAUN G4Y DI INSTAGRAM?

Sejak belakangan ini, isu LGBT menjadi topik hangat di media sosial. Walaupun sesetengah pihak ingin mempertahankan isu tersebut, namun mereka harus tahu bahawa ia bertent4ngan dengan aj4ran ag4ma Islam.

Terbaru, sorang chef selebriti terkenal dipercayai ‘foll0w’ satu akaun g4y di laman Instagram.

Follow akaun gay

Menerusi pemerhatian pihak kami! akaun tersebut memuat naik posting yg berunsurkan luc4h. Kebanyakan daripada vide0 dan gambar yang dimuat naik itu menunjukkan model lelaki tidak berp4kaian dan melakukan hubvngan intlm ses4ma j3nis. Lebih mencuri tumpuan, nama chef tersebut turut terpampang di senarai pengikut akaun tersebut. Difahamkan, akaun yg terdiri daripada 210k pengikut itu bakal di ‘private’ tidak lama lagi.

Terdahulu, nama chef ini pernah dikaitkan dengan isu yg sama apabila dia mengikuti beberapa akaun Instagram model lelaki yg dipercayai ‘g4y’. Namun, chef selebriti tersebut tidak memberi sebarang tanda suka mahupun komen di semua akaun yg di ‘follow’ olehnya itu.

Sumber: Instagram,ohbulan

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
Jangan ketinggalan juga untuk mengikuti kisah-kisah menarik yang kami kongsikan di bawah.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

About admin

Check Also

[VIDEO] Aksii Kuucing Seakaan Diuusap ‘Sesuatu’ Buat Ramai Tertanya2

Satu video yang mem4parkan seekoor kucing berwaarna oren di atas bumbung yang berkelakuan pelik telah …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!