Tak Tahan ‘Derita’ C0vid-19, Lelaki Dtemui Trgantung Di Jejantas

Di Selangor, may-at seorang lelaki ditemui tergantung di jejantas Taman Impian Ehsan, Balakong di Lebuhraya Lingkaran Penyuraian Trafik Kajang (SILK) hari ini.

Tak tahan sakit

Menurut Ketua P0lis Daerah Kajang, Asisten Komisioner Mohd Zaid Hassan, pihaknya menerima panggilan daripada orang awam berhubung kevadian tersebut kira2 pukul 7.47 pagi. Siasatan awal mendapati mansga berusia 56 tahun ditemui dalam keadaan tergantung di jejantas itu.

Maklumat awal daripada waris mendapati mansga disyaki dijangkiti Covid-19 dan dia mengatakan tidak tahan dengan sakit dialaminya seperti batuk, demam dan sesak nafas. May-at diturunkan dengan bantuan b0mba dan seterusnya dihantar ke Bahagian Forensik Hospital Kajang untuk bedah siasat.

Sementara itu, Pengarah Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia (JBPM) Selangor, Norazam Khamis memaklumkan seorang pegawai dan sembilan anggota bomba dari Balai Bomba dan Penyelamat (BBP) Bandar Tun Hussein Onn dikejarkan ke lokasi kejadian.

Kerja-kerja menurunkan may=at kemudian dijalankan sebelum diserahkan kepada polis untuk tindakan selanjutnya.

Sumber: Harian Metro

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
Jangan ketinggalan juga untuk mengikuti kisah-kisah menarik yang kami kongsikan di bawah.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

About admin

Check Also

[VIDEO] Tak Taahan Kena ‘Kacau’, Abang Lori Ni Nekad Terjah ‘Benda’ Yang Mengetuk Lorinya

Menjadi seorang pemaandu lori bukaannya mudah, banyak yang perlu dilalui terutama apabila bertugas di waktu …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!