[VIDEO] Bungkus4n Berj4lan Sendiri Cetus Tanda Tanya Netizen

Baru-baru ini tular di media sosial apabila tersebarnya sebuah video memaparkan sebuah bungkusan daripada syarikat kurier di Malaysia yang dipercayai berjalan sendiri selepas jatuh dari lori penghantaran mencetus pendebatan dalam kalangan netizen.

Video yang dikongsikan oleh seorang pengguna aplikasi TikTok bernama @melinaa_93 itu dikatakan bergerak sendiri seakan-akan ada sesuatu yang mengawalnya menyebabkan orang disekelilingnya berasa kehairanan.

Berdasarkan video berdurasi 15 saat itu menunjukkan ia bergerak ke arah pengumpualan bungkusan sambil dirakam oleh pekerja dipercayai daripada syarikat J&T berdasarkan tag yang dibuat melalui kiriman itu.

Rata-rata netizen yang meninggalkan komen mengakui terkejut dan mereka saling meneka apakah isi kandungan yang terdapat dalam bungkusan ‘misteri’ itu.

Ada juga netizen menganggap bungkusan itu ada mengaitkan dengan unsur paranormal dan juga perkara ghaib seperti yang dikongsikan oleh seorang pengguna bernama @Kento Kanazawq.

How come the parcel can move by itself it’s paranormal things or I Otherwise.

Namun pelbagai spekulasi yang dibuat netizen melalui ruangan komen tetapi misteri di balik bungkusan itu sehingga ini masih menjadi tanda tanya.

Sehingga kini video itu telah ditonton sebanyak 456,000 tontonan dan mendapat ratusan komen sejak dimuat naik semalam.

Kredit: TikTok,ohmymedia

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
Jangan ketinggalan juga untuk mengikuti kisah-kisah menarik yang kami kongsikan di bawah.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

About admin

Check Also

“Siapa yang dia baawak balik tu?”, Wanita Terkejut Suami Masih Hidup Lepas 4 Hari ‘Dikebvmikan’

Seorang wanita m3nerima satu kejutan besar selepas suaminya yaang lama m3nghilang tiba2 sahaja pulang ke …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!