R4sa Mac4m Ken4 Cubit, Sekali Tengok Ul4r Dalam Mangkuk Jamban!….

π”–π”’π”¬π”―π”žπ”«π”€ π”©π”’π”©π”žπ”¨π”¦ 𝔑𝔦 π”„π”²π”°π”±π”―π”žπ”©π”¦π”ž, π”Ÿπ”’π”―π”²π”°π”¦π”ž 65 π”±π”žπ”₯𝔲𝔫, π”Ÿπ”’π”―π”‘π”’π”­π”žπ”« π”‘π”’π”«π”€π”žπ”« 𝔑𝔒𝔱𝔦𝔨 𝔠𝔒π”ͺπ”žπ”° π”žπ”­π”žπ”Ÿπ”¦π”©π”ž π”ͺπ”’π”«π”§π”žπ”‘π”¦ π”ͺπ”žπ”«π”€π”°π”ž π”°π”’π”―π”žπ”«π”€π”žπ”« 𝔲𝔩4𝔯 π”°π”žπ”΄π”ž π”¨π”’π”±π”¦π”¨π”ž π”ͺπ”’π”«π”€π”€π”²π”«π”žπ”¨π”žπ”« π”±π”žπ”«π”‘π”žπ”° 𝔑𝔦 𝔯𝔲π”ͺπ”žπ”₯π”«π”Άπ”ž. π”Žπ”’π”§π”žπ”‘π”¦π”žπ”« π”±π”’π”―π”°π”’π”Ÿπ”²π”± π”Ÿπ”’π”―π”©π”žπ”¨π”² π”­π”žπ”‘π”ž π”§π”žπ”ͺ 6 π”­π”žπ”€π”¦, ℑ𝔰𝔫𝔦𝔫 π”Άπ”žπ”«π”€ π”©π”žπ”©π”².

π”˜π”©4𝔯 π”‘π”žπ”©π”žπ”ͺ π”ͺπ”žπ”«π”€π”¨π”²π”¨ π”±π”žπ”«π”‘π”žπ”°

Menerusi foto yang dikongsi dapat dilihat seekor ul4r jenis albino sepanjang lima kaki yang berada di dalam mangkuk tandas mangsa. Lapor Daily Star, ul4r tersebut merupakan h4iwan peliharaan yang terlepas dari rumah jirannya sebelum berjaya mengigit mangsa di bahagian alat sulitnya.

Ujar mangsa, ketika kejadian dia berasa seperti β€˜dicubit’ dan alangkah terkejutnya dia apabila berpaling dan terlihat seekor ular yang β€˜bersembunyi’ di situ.

Dibawa ke hospital

Sekadar gambar hiasan

Susulan daripada gigitan itu, lelaki ini dikejarkan ke hospital bagi mendapatkan rawatan susulan bagi memastikan tiada sebarang jangkitan bakteria yang berlaku. Pada masa yang sama, seorang pakar reptilia dikenali sebagai Werner Stangl telah dipanggil ke rumah mangsa bagi mengeluarkan ular tersebut.

Ujar pihak polis, ular tersebut merupakan antara 11 ular tidak berbisa yang dipelihara jirannya yang berusia 24 tahun di bangunan yang sama.

Bagaimanapun, pemuda itu menjelaskan dia sama sekali tidak menyedari akan kehilangan ularnya yang berjaya memasuki rumah jirannya. Kini, pemuda ini kemungkinan akan didakwa atas sebab kecuaian yang boleh menyebabkan kecederaan kepada orang lain.

Sumber: Daily Star

About admin

Check Also

[VIDEO] Dikeepung Poolis Seebab Tak Pakai β€˜Heelmet’, 2 Pemuda Nekad Terjun Sawah β€˜Acah’ Jadi Pesawah

Gara2 takut dikejar oleh pihaak polis, dua orang pemuda dilaporkan berpura2 menjadi pesawah, lapor portal …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!