#VIRAL “M4ri sini nak sayang.” -Adik-beradik warga emas tetap akrab buat ramai sebak

Hubungan adik-beradik sememangnya satu hubungan yang tidak akan putus sampai bila-bila. Pastinya kasih-sayang yang ditonjolkan sangat bermakna memadangkan membesar bersama.

Namun, jika dapat sama-sama melewati usia senja sudah tentu ia sesuatu yang sangat menyentuh hati kerana keakraban berpuluh tahun masih lagi kekal walaupun masing-masing telah mempunyai keluarga sendiri.

Rapatnya hubungan adik-beradik
Hal ini dikongsikan oleh seorang pengguna TikTok dikenali sebagai @nurulwani99 apabila memuat naik video pertemuan nenek dan datuk saudaranya yang masih lagi akrab sehingga kini.

Dia membawa neneknya menziarahi datuk saudara untuk bertanya khabar walaupun seketika dan hanya duduk di luar rumah sahaja.

Minta nak sayang dengan kakak
Dapat didengar dengan jelas adik kepada neneknya telah datang menghampiri kereta dan mahu bersalaman serta mencium dahi kakaknya.

Moment2 tersebut berjaya dirakam dan mendapat perhatian ramai kerana terharu melihat rasa hormat warga emas itu kepada kakaknya.

Hubungan adik-beradik sememangnya satu hubungan yang tidak akan putus sampai bila-bila. Pastinya kasih-sayang yang ditonjolkan sangat bermakna memadangkan membesar bersama.

Jelas dengan keadaan semasa, @nurulwani99 memaklumkan bahawa video berkenaan ada video lama dan dia sempat memuat naik lagi video perjalanannya bersama nenek menuju ke kediaman anak sulung warga emas itu.

Dapat pujian ramai

Perkongsian yang dibuat pengguna TikTok berkenaan telah mendapat lebih daripada 1 juta tontonan hanya selepas satu hari dimuat naik.

Rata-rata berasa sebak dan gembira melihat dua beradik warga emas ini dan sangat bersyukur kerana anak dan cucu masih lagi sudi menyambung silaturahim sesama mereka.

Sebak tengok hubungan adik-beradik

Semoga diberi kesihatan yang baik

Satu hari nanti kita pun akan tua

Sayangnya dua beradik

Tiba2 mata berkaca pulak

Sumber: TikTok @nurulwani99,ohmymedia

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
Jangan ketinggalan juga untuk mengikuti kisah-kisah menarik yang kami kongsikan di bawah.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

About admin

Check Also

[VIDEO] Aksii Kuucing Seakaan Diuusap ‘Sesuatu’ Buat Ramai Tertanya2

Satu video yang mem4parkan seekoor kucing berwaarna oren di atas bumbung yang berkelakuan pelik telah …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!