Viral Vide0 Kis4h Isteri R4ncang Pembvnuhan Suami Bersama Teman Lelaki, Dia Sempat ‘Menangis’ Di Kubur Suami

Sebelum ini, viral sebuah video memaparkan seorang wanita yang menangis teresak2 meminta bantuan daripada orang ramai berikutan telah dirompak ketika dalam perjalanan pulang ke rumah bersama suaminya. Bagaimanapun, suaminya menlnggal dunia susulan ditik4m di lokasi kejadian.

Namun, pihak p0lis mendakwa si isteri bersama teman lelakinya yang bertindak merancang r0mpakan dan pembunvhan tersebut demi memperoleh harta yang ditinggalkan oleh suaminya.

Dibantu teman lelaki

Foto: Kabar Papua

Menerusi laporan yang dipetik daripada Kabar Papua, isteri mangsa dikenali sebagai Virgita Legina Hellu (VLH) mengaku telah merancang pembunvhan suaminya bersama teman lelakinya dikenali sebagai MM yang berasal dari negara Afganistan. Ujar Ketua P0lis Bandar Jayapura, Komisioner P0lis Gustav R. Urbinas, wanita itu pada mulanya sudah memberikan wang sebanyak 2 juta rupiah (kira-kira RM575) kepada teman lelakinya sebelum insiden itu berlaku.

Isteri mangsa sudah tahu dan merancang akan pembvnuhan suaminya pada malam itu.

Berbicara lebih lanjut, Gustaz menjelaskan pasangan ini mula berkenalan menerusi media sosial sebelum wujudnya perasaan cinta antara mereka berdua.

MM tak ada kerja, dia belikan 1 motosikal, kadang berikan kereta sewa selama sebulan, diberi duit.

Dah pernah rancang 2 kali

Foto: Indozone

Apa yang lebih mengejutkan, apabila pihak p0lis mendapati suspek sudah merancang 2 kali untuk membunvh m4ngsa pada bulan Februari dan Mac yang lalu bagaimanapun, isteri kepada m4ngsa tidak bersetuju dengan cadangan yang telah dikemukakan. Namun, suspek sekali lagi mengemukakan rancangan ketiga sebelum dipersetujui bersama.

Semua ini adalah idea daripada MM.

Jika disabitkan bersalah, suspek boleh dikenakan hukuman penjara selama 20 tahun atau pun penjara seumur hidup.

Menangis depan j3nazah

Menerusi beberapa buah video yang dikongsi, dapat dilihat reaksi si isteri yang menangis teresak-esak meratapi pemergian suaminya. Namun, netizen mendakwa apa yang dilakukan adalah lakonan semata-mata demi meraih simpati daripada orang ramai.

Sumber: Kabar Papua,ohbulan

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
Jangan ketinggalan juga untuk mengikuti kisah-kisah menarik yang kami kongsikan di bawah.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

About admin

Check Also

[VIDEO] Aksii Kuucing Seakaan Diuusap ‘Sesuatu’ Buat Ramai Tertanya2

Satu video yang mem4parkan seekoor kucing berwaarna oren di atas bumbung yang berkelakuan pelik telah …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!