Nia Ramadani Dan Suami Akui Ambil Sy4 bu Sejak 5 Bulan Lalu – P0lis

Susulan daripada kes pelakon terkenal Indonesia di tahan bersama suaminya oleh pihak polis berhubung kes penyalahgunaan d4d4h, Nia Ramadhani dan Ardie Bakrie mengakui sudah mengambil d4d4h jenis syabu sejak lima bulan yang lalu.

Menurut laporan p0lis, perkara tersebut diakui sendiri oleh pasangan tersebut ketika ditahan di Balai P0lis Metro Jakarta Pusat.

Selain itu, pemandu peribadi suami isteri tersebut turut didakwa mengambil sy4 bu dan sudah ditahan lebih awal daripada pasangan tersebut.

Menurut kata Ketua Perhubungan Awam Polis Metro Kaya berkata, berdasarkan uji4n 4ir kencing, pasangan suami isteri ini positif d4d4h jenis sy4 bu.

Tambahnya lagi, Nia dan Ardi mengakui mengambil d4d4h ini selama lima bulan yang lalu termasuklah pemandu peribadi mereka. Justeru itu, pihak polis turut merampas sejumlah barang bukti termasuk alat menghisap sy4 bu.

Sumber: Utusan,siakapkeli

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
Jangan ketinggalan juga untuk mengikuti kisah-kisah menarik yang kami kongsikan di bawah.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

About admin

Check Also

[Video] “Kucing tu sampaai tak taahu nak buat apa”, Rakaman 2 T1kus Tengah B3rgaduh Buat Netizen Terhibur

Kalau tengok kvcing mengejar seekor t1kus itu adalah perkara biasa, tapi pernahkah korang menyaksikan t1kus …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!