[VIDEO] Wanita Buat Kerja Gila, β€˜Bergayut’ Dengan Boyfriend Sampai 200 Jam!

π”–π”¦π”žπ”­π”ž π”‘π”’π”¨π”žπ”± 𝔰𝔦𝔫𝔦 π”Άπ”žπ”«π”€ π”©π”žπ”€π”¦ π”°π”²π”¨π”ž π” π”žπ”©π”© π”°π”’π”°π”’π”¬π”―π”žπ”«π”€ 𝔱𝔲 π”Ÿπ”’π”―π”Ÿπ”žπ”«π”‘π”¦π”«π”€ π”‘π”žπ”―π”¦π”­π”žπ”‘π”ž 𝔱𝔒𝔡𝔱 π”ͺπ”žπ” π”žπ”ͺ π”Ÿπ”¦π”žπ”°π”ž? π”–π”¦π”žπ”­π”ž π”žπ”‘π”ž π”­π”žπ”―π”±π”«π”’π”― 𝔱𝔲 π”ͺ𝔒𝔰𝔱𝔦 𝔭𝔦𝔩𝔦π”₯ π” π”žπ”©π”© π”¨π”žπ”« π”₯𝔒π”₯𝔒.

π”π”žπ” π”žπ”ͺ π”ͺπ”žπ”«π”ž 𝔭𝔲𝔫, π”¨π”¬π”―π”žπ”«π”€ π”Άπ”žπ”«π”€ π”°π”²π”¨π”ž π” π”žπ”©π”© 𝔫𝔦 π”―π”žπ”°π”ž-π”―π”žπ”°π”ž π”Ÿπ”¬π”©π”’π”₯ 𝔨𝔒 π”¨π”žπ”©π”žπ”₯π”¨π”žπ”« π” π”žπ”―π”ž π”­π”žπ”°π”žπ”«π”€π”žπ”« 𝔫𝔦 π”Άπ”žπ”«π”€ π” π”žπ”©π”© π”©π”’π”Ÿπ”¦π”₯ π”‘π”žπ”―π”¦ 𝔰𝔒π”ͺ𝔦𝔫𝔀𝔀𝔲 π”±π”žπ”¨ π”Ÿπ”’π”―π”₯𝔒𝔫𝔱𝔦?

π”…π”²π”žπ”± 𝔦𝔨𝔲𝔱 𝔱𝔯𝔒𝔫𝔑, π”Ÿπ”²π”¨π”žπ”« π”Ÿπ”’π”―π”Ÿπ”²π”žπ”© π”°π”’π”­π”žπ”«π”§π”žπ”«π”€ π”ͺπ”žπ”°π”ž.

π”…π”žπ”―π”²-π”Ÿπ”žπ”―π”² 𝔦𝔫𝔦 π”±π”²π”©π”žπ”― π”°π”’π”Ÿπ”²π”žπ”₯ 𝔳𝔦𝔑𝔒𝔬 𝔑𝔦 π”ͺπ”’π”‘π”¦π”ž π”°π”¬π”°π”¦π”žπ”© π”žπ”­π”žπ”Ÿπ”¦π”©π”ž π”¨π”¦π”°π”žπ”₯ π” π”¦π”«π”±π”ž π”­π”žπ”°π”žπ”«π”€π”žπ”« π”¨π”’π”¨π”žπ”°π”¦π”₯ π”Άπ”žπ”«π”€ β€˜π”°π”΄π”’π”’π”±β€™ 𝔦𝔫𝔦 π”ͺπ”’π”«π”§π”žπ”‘π”¦ 𝔭𝔒𝔯π”₯π”žπ”±π”¦π”žπ”« π”―π”žπ”ͺπ”žπ”¦.

π”Žπ”¦π”°π”žπ”₯ 𝔦𝔫𝔦 π”‘π”¦π”©π”žπ”¨π”²π”¨π”žπ”« 𝔬𝔩𝔒π”₯ π”­π”žπ”°π”žπ”«π”€π”žπ”« π”―π”’π”žπ”ͺπ”žπ”§π”ž π”¦π”žπ”¦π”±π”² β„­π”¦π”ž 𝔉𝔒𝔦 π”Ÿπ”’π”―π”²π”°π”¦π”ž 17 π”±π”žπ”₯𝔲𝔫 π”‘π”žπ”« 𝔱𝔒π”ͺπ”žπ”« π”©π”’π”©π”žπ”¨π”¦π”«π”Άπ”ž, 𝔄𝔫𝔑𝔯𝔒𝔴 π”Žπ”’π”« π”Ÿπ”’π”―π”²π”°π”¦π”ž π”±π”žπ”₯𝔲𝔫. 𝔐𝔒𝔫𝔲𝔯𝔲𝔱 π”€π”žπ”‘π”¦π”° 𝔦𝔱𝔲, π”‘π”¦π”ž 𝔱𝔒𝔯𝔨𝔒𝔧𝔲𝔱 π”‘π”žπ”« π”±π”žπ”¨ π”°π”žπ”«π”€π”¨π”ž π”Ÿπ”žπ”₯π”žπ”΄π”ž π”¨π”¦π”°π”žπ”₯π”«π”Άπ”ž π”žπ”¨π”žπ”« π”³π”¦π”―π”žπ”© π”°π”’π”Ÿπ”’π”€π”¦π”«π”¦. π”—π”žπ”ͺπ”Ÿπ”žπ”₯π”«π”Άπ”ž, π”‘π”¦π”ž π”₯π”žπ”«π”Άπ”ž 𝔦𝔨𝔲𝔱 𝔱𝔯𝔒𝔫𝔑 π”ͺ𝔒𝔫𝔒𝔩𝔒𝔣𝔬𝔫 𝔱𝔒π”ͺπ”žπ”« π”©π”’π”©π”žπ”¨π”¦ π”­π”žπ”©π”¦π”«π”€ π”©π”žπ”ͺπ”ž π”°π”žπ”§π”ž π”°π”’π”©π”’π”­π”žπ”° π”‘π”¦π”°π”Άπ”¬π”―π”¨π”žπ”« 𝔬𝔩𝔒π”₯ π”―π”žπ”¨π”žπ”«π”«π”Άπ”ž.

β€œπ”–π”žπ”Άπ”ž 𝔱𝔒𝔯𝔨𝔒𝔧𝔲𝔱 π”¨π”’π”―π”žπ”«π”ž π”°π”žπ”Άπ”ž π”±π”¦π”‘π”žπ”¨ π”ͺπ”’π”«π”Άπ”žπ”«π”€π”¨π”ž π”Ÿπ”žπ”₯π”žπ”΄π”ž π”¦π”ž π”žπ”¨π”žπ”« π”ͺπ”’π”«π”§π”žπ”‘π”¦ π”±π”²π”©π”žπ”―.

β€œπ”–π”žπ”Άπ”ž π”§π”²π”€π”ž π”ͺ𝔒π”ͺπ”²π”žπ”± π”«π”žπ”¦π”¨π”«π”Άπ”ž π”¨π”’π”―π”žπ”«π”ž π”―π”žπ”¨π”žπ”« π”°π”žπ”Άπ”ž π”ͺ𝔒π”ͺπ”Ÿπ”’π”―π”¦π”¨π”žπ”« π”°π”žπ”Άπ”ž π”¦π”‘π”’π”ž 𝔲𝔫𝔱𝔲𝔨 π”ͺ𝔒π”ͺπ”²π”žπ”± π”«π”žπ”¦π”¨π”«π”Άπ”ž,” π”¨π”žπ”±π”žπ”«π”Άπ”ž.

Menurut pelajar sekolah menengah itu juga, mereka menelefon selama 200 jam itu menggunakan aplikasi Line Call di komputer ribanya. Sementara itu, kekasihnya berada jauh di Jepun dan sedang bekerja sambilan di sana selepas baru saja tamat sekolah menengah.

Mungkin korang tertanya kan, takkanlah dorang ni bersembang je kerja?

Sebenarnya tak, walaupun mereka OTP macam tu dorang masih buat aktiviti harian macam orang lain seperti biasa menurut Tribunnews.

β€œKami tidak hanya duduk di depan komputer riba sahaja setiap masa untuk berbual, aktiviti harian yang lain tetap dilakukan.

β€œSekiranya salah seorang dari kami sibuk belajar atau bekerja, kami akan melakukan aktiviti kami sendiri.

β€œKalau mandi, komputer riba akan ditinggalkan dalam bilik dan jika tidur, komputer riba diletakkan di sebelah katil,”

Nak pecah rekod Google

Kalau dikira-kira, dorang ni berborak lebih kurang 8 hari tak berhenti. Namun Ciafei memberitahu bahawa mereka tak bosan sebabnya bukan berborak saja sepanjang 200 jam tu.

Gadis tersebut memberitahu bahawa dorang memang selalu menelefon satu sama lain sejak berjauhan ini, dan mereka nekad pada awal Februari lalu untuk otp dengan lebih lama.

Malah mereka tak sangka pada mulanya hanya target 150 jam, bersambung jadi 200 jam. Gilalah dorang ni.

β€œSebenarnya, apa yang kami bicarakan adalah rawak, kami hanya berborak seperti biasa, bukan berborak sepenuhnya dalam 200 jam tu.. Buat aktiviti harian macam biasa juga, kalau dua-dua ada masa baru berborak.

β€œSebelum ini, kalau telefon pun boleh capai berjam-jam je, tapi tak pernah sampai puluhan jam kerana kami bercinta jarak jauh. Jadi kami sebenarnya saja je nak pecahkan rekod panggilan kami paling lama, juga cuba untuk memecah rekod dari Google.

β€œPada mulanya kami sasar 150 jam, tetapi kerana sayang untuk mematikannya, tu yang jadi sampai 203 jam,” kata Ciafei.

Mereka juga dah berniat untuk jadikan durasi 200 jam itu sebagai rekod terakhir dan tak nak buat perkara sebegitu lagi.

Perghh! Next level betul dorang ni.

About admin

Check Also

β€œAku tahu budak stress, aku faham” – Fynn Jamal Terkilan Orang Ramai Berkerumun Di Air Terjun Lepas Dapat Kelonggaran

Baru-baru ini viral satu rakaman video menunjukkan satu rakaman orang ramai berkerumun di sebuah tempat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!