[VIDE0] Lel4ki Terkejvt Samp4i Mel0mpat Gara2 Tarik Pelepah Kelapa,,,,,

Padayang tinggal di kawasan kampung, pastinya sudah biasa dengan suasana dan gaya hidup di kampung yang berbeza dengan kehidupan di bandar. Baru2 ini, gelagat seorang lelaki yang bermain dengan pelepah kelapa ini mencuit perhatian netizen.

Apa yang menarik perhatian ialah reaksi terkejut lelaki itu sebaik saja melihat pelepah kelapa yang ditariknya itu. Video tersebut juga tular dikongsikan dengan setengah juta tontonan dalam masa sehari ianya dikongsikan.

Di dalam sebuah video yang dikongsikan ini, lelaki itu terlihat sedang duduk melutut di rumput bersama seorang lagi rakannya. Dia kemudiannya menarik beberapa rumput yang berada berhampiran sebuah pokok yang sudah tumbang itu.

Namun tiba-tiba, muncul pelepah kelapa dari dalam pokok yang berada di hadapannya itu. Terkejut dengan apa yang berlaku, lelaki itu kemudiannya melompat dari tempatnya itu sebaik saja melihatnya.

Bukan saja terkejut, dia juga turut ketawa besar selepas melihat pelepah kelapa itu. Malah rata-rata netizen turut sama-sama terkejut apabila melihat reaksi lelaki itu.

Di ruangan komen, reaksi terkejut dari lelaki itu turut membuatkan netizen terhibur melihatnya. Ada juga yang berseloroh hampir saja mencampakkan telefon mereka gara-gara kejutan yang tidak disangka itu.

“Ngelupor cheq lempaq phone terkejut…”

“Dengan saya-saya terkejut.”

“Macam kucing terkejut… melompat.”

“Nasib baik tak luruh jantung.”

SUMBER:KERAMATVIRAL

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
Jangan ketinggalan juga untuk mengikuti kisah-kisah menarik yang kami kongsikan di bawah.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

About admin

Check Also

[VIDEO] Aksii Kuucing Seakaan Diuusap ‘Sesuatu’ Buat Ramai Tertanya2

Satu video yang mem4parkan seekoor kucing berwaarna oren di atas bumbung yang berkelakuan pelik telah …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!