G4dis In1 Meng4mbarkan Bagaiman Situasi Ambil Kehadiran Murid Pada Tahun 2050..

Dalam musim-musim pandemik ini, kita dapat lihat pelbagai aktiviti menarik yang Disharekan di laman media sosial. Semasa menghabiskan masa di rumah, ramai juga yang mula menjadi kreatif sama seperti yang dikongsikan wanita ini baru-baru ini.

Gelagatnya ini mencuri tumpuan ramai apabila dia berkongsikan gambaran yang akan berlaku pa-da tahun 2050 nanti. Video tersebut juga tular dikongsikan apabila ia meraih dua juta tontonan setakat ini sehinggakan ramai yang tur-ut memuji idea kreatif wanita ini.

Di dalam video yang dikongsikan ini, wa-nita ini menggambarkan situasi yang berlaku apabila seorang cikgu mengambil kehadiran murid di sekolah. Wanita itu turut melakonkan semula situasi apabila para cikgu berada di kelas sambil menandakan kehadiran murid.

Antara nama-nama yang mencuit hati yang dipanggil oleh wanita itu ialah Susi Tangan Binti Membasmi Kuman, Mimi Sejahtera, Covid, Keyna Kempaun Bt Sepuluh Ribu dan macam-macam lagi nama yang menarik.

Meninjau di ruangan komen, rata-rata netizen turut sama berdekah melihat nama-nama yang dikongsikan ini. Ada juga yang berseloroh turut berminat dengan nama yang dikongsikan wanita ini dan mahu menggunakannya untuk anak mereka pada masa hadapan.

“Si covid demam, oh tidak apa lah…”

“Tak rilek nama dia.”

“Weh dah lah kejang perut aku gelak.”

“Si scansuhu tak datang jugak ye.”

SUMBER:HCL

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
Jangan ketinggalan juga untuk mengikuti kisah-kisah menarik yang kami kongsikan di bawah.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

About admin

Check Also

[VIDEO] Aksii Kuucing Seakaan Diuusap ‘Sesuatu’ Buat Ramai Tertanya2

Satu video yang mem4parkan seekoor kucing berwaarna oren di atas bumbung yang berkelakuan pelik telah …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!