Bukt1 Kelu4rga Azmin Ali T4k 1kut Bapa Ke Turki, Anak Azmin Ali Berfoto Dengan Siaran TV3,…

An4k per3mpuan kep4da Datuk Seri Mohamed Azmin Ali iaitu Far4h Amira menafikan dakwaan netizen bahawa dia dan k3luarga menyertai Menteri Perdagangan Antarabangsa dan Industri itu bagi lawat4n r4smi k3 Turki.

Menerusi laman Twitter, gadis berusia 28 tahun itu memvat na1k sekep1ng f0t0 dirinya bersama beberapa ahli keluarga lain dengan berl4tar belakangkan siaran televisyen TV3 sebagai bukti bahawa m3reka d1 Malaysia.

“T4k tahv m4cam mana lagi nak buktikan kita orang ada dekat Malaysia,” tulis Amira ringkas.

Sebelum ini, f0t0 Azmin dengan seorang pemandu pelancong Turki menjadi tular di media sosial apabila dilihat bergambar di lokasi percutian Hagia Sophia.

Lebih mengundang kemarahan rakyat apabila foto di laman Instagram Turkey Local Guides itu menulis kapsyen mengatakan Azmin mengunjungi Hagia Sophia bersama keluarganya.

Bagaimanapun, pengendali posting tersebut mem0hon maaf atas kesilapan fakta dengan menjelaskan bahawa lawatan tersebut adalah delegasi Kementerian Perdagangan Antarabangsa dan Industri (MITI).

Walaupun sudah menjelaskan situ4si sebenar, namun posting Amira tetap mengundang pelbagai kecaman netizen yang seolah-olah masih tidak percaya d3ngan ‘bukti’ diberikan oleh gadis berkenaan.

Keluarga belah lain kot?

Boleh je guna YouTube TV3?

SUMBER:OHMYMEDIA?IMPIANVIRAL

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
Jangan ketinggalan juga untuk mengikuti kisah-kisah menarik yang kami kongsikan di bawah.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

About admin

Check Also

[VIDEO] Dikeepung Poolis Seebab Tak Pakai ‘Heelmet’, 2 Pemuda Nekad Terjun Sawah ‘Acah’ Jadi Pesawah

Gara2 takut dikejar oleh pihaak polis, dua orang pemuda dilaporkan berpura2 menjadi pesawah, lapor portal …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!