Pemain Bola Ini Talak Isteri Pertama Ketika Hamil 9 bulan, Dan Isteri Baru Di ‘Belasah’ Sampai Lebam?

Nama pem4in bola sepak Indonesia iaitu Alfath Fatheir sebelum ini pern4h menjadi bualan hangat dalam kalangan netizen di media s0sial berikutan dengan tind4kannya y4ng menc3raikan isteri, Ratu Rizky Nabila ketika wan!ta itu sedang sar4t hamil 9 bulan sebelum mengahwini seorang janda mvda, Nadia Christina.

Alfath kahwin b4ru

Mem3tik laporan Tribunnews, perbu4tan k3jam tersebut tidak terhenti di situ, Ratu juga mendakwa bekas suaminya itu pernah ᴍᴇɴɢᴀꜱᴀʀɪɴʏᴀ ketika di awal kehamilan. Alfath juga dipercayai t1dak mengaku bayi dalam kandungan Ratu adalah darah dagingnya sendiri. Malah dia juga pernah mencabar bekas isterinya itu untuk melakvkan ujian DNA untuk membuktikan siapakah bapa kandung bayi dalam kandungan tersebut.

Lebih mengejutkan apabila pemain bola sepak negara seberang ini kemudian bertindak menikahi wanita muda, Nadia Christina yang ketika itu berstatus janda. Hal ini sekaligus membu4tkan ramai orang menuduh Nadia sebagai ‘perampas’ yang ᴍᴇʀᴏꜱᴀᴋᴋᴀɴ hubungan rumah tangga Alfath dan Ratu. Menurut sumber, Alfath dan Nadia Christina telah mendirikan rumah tangga sekitar bulan April yang lalu.

Lebam satu badan

Ibarat pisang berbuah dua kali. Baru beberapa bulan bergelar suami isteri, sudah ada berita yang tidak sedap didengari mengenai rumah tangga pasangan ini. Nadia mendakwa dia menjadi ᴍᴀɴɢꜱᴀ ᴋᴇɢᴀɴᴀꜱᴀɴ ʀᴜᴍᴀʜ ᴛᴀɴɢɢᴀ. Alfath dipercayai telah ᴍᴇᴍᴜᴋᴜʟ Nadia sehingga wanita ini mengalami ʟᴇʙᴀᴍ-ʟᴇʙᴀᴍ pada seluruh badannya.

Saya hanya ingin memberitahu anda fakta-fakta tentang bagaimana Alfath Fathier, tidak mahu memfitnah. Saya hanya ingin memberitahu anda bahawa saya tidak boleh naif seperti semuanya baik-baik saja. Saya bosan menjadi perisai untuknya, dari keburukan dan drama. Saya ᴛʀᴀᴜᴍᴀ pada diri sendiri, dia bertindak baik-baik saja seperti tiada apa berlaku.

Dakwa Nadia lagi, dia tidak tahu mengapa suaminya itu bertindak sedekimian. Apa yang boleh dikatakan, Alfath akan bertindak ɢᴀɴᴀꜱ setiap kali dia marah tanpa alasan yang jelas.

Sementara itu, Alfath menerusi akaun Instagramnya menafikan kesemua tuduhan yang dilemparkan kepadanya. Dakwa pemain bola sepak ini lagi, isterinya itu hanya ingin mencari publisiti sahaja dengan menjaja cerita rumah tangga di media sosial.

Selesaikan secara baik dan tidak usah menceritakan keburukan orang kerana saya pun menjaga dan menutup keburukan awak.

Respon Alfath

Sumber: Tribunnews, Hot Detik , Ohbulan.com/presspetra

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
Jangan ketinggalan juga untuk mengikuti kisah-kisah menarik yang kami kongsikan di bawah.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

About admin

Check Also

[VIDEO] Tak Taahan Kena ‘Kacau’, Abang Lori Ni Nekad Terjah ‘Benda’ Yang Mengetuk Lorinya

Menjadi seorang pemaandu lori bukaannya mudah, banyak yang perlu dilalui terutama apabila bertugas di waktu …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!