[VIDE0] Seorang Lelaki Mengambil Masa Lebih Dari 5 Minit Untuk Parking Kereta,,

Sepertinya kita dengar kaum perempuan jer yang ada masalah masuk parking kereta, betul tak? Tapi lain pula jadinya di Britain apabila seorang lelaki mengambil masa lebih dari 5 minit untuk memasukkan keretanya ke dalam kotak parkir. Pergh! Lama gila woi.

Menerusi Rakaman video yang tular di media sosial sejak semalam, kelihatan lelaki yang memandu kereta jenis hatchback itu mengundur keretanya kemudian berpatah balik dan mengulangi perkara yang sama banyak kali.

Kita yang tengok ni pun rasa sakit hati gais. Berapa minit dia cuba betulkan tapi tak masuk-masuk ke dalam kotak parkir, walhal ruang dekat situ bukannya sempit pun luas gila.

Menurut laporan Daily Mail, insiden ini dirakam oleh seorang saksi dan menganggapkan ini sesuatu perkara yang memalukan.

Jelas untuk bantu dia meluruskan semula kenderaan dan banyak ruang lot parkir kosong.

Saya kagum dengan usahanya kerana kalau orang lain, mungkin sudah putus asa. Dia ke depan ke belakang dan itu menarik perhatian saya untuk menonton aksinya.

Ini agak mengecewakan untuk ditonton. Dia mungkin individu parkir paling teruk kat sini. Mungkin juga seorang pemandu bagus tetapi tak tau nak parkir kereta.

Mungkin pemandu tersebut kurang yakin. Korang rasa patut tak dia masuk sekolah memandu balik?

Video

SUMBER:Ohmymedia

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
Jangan ketinggalan juga untuk mengikuti kisah-kisah menarik yang kami kongsikan di bawah.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

About admin

Check Also

“Aku tahu budak stress, aku faham” – Fynn Jamal Terkilan Orang Ramai Berkerumun Di Air Terjun Lepas Dapat Kelonggaran

Baru-baru ini viral satu rakaman video menunjukkan satu rakaman orang ramai berkerumun di sebuah tempat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!