[VIDE0] Tul4r Se0r4ng W4nita Menyel1nap Keluar Ikut Dawai Berduri Dicari,,,

Zika sebelum ini tular sebuah rakaman yang mana seorang wanita yang telah menyelinap masuk ke kawasan Pergerakan Diperketatkan (PKPD) melalui ka-wat besi di Pantai Dalam, kejadian serupa berlaku selepas tular sebuah rakaman memaparkan seorang wanita yang cuba pula hendak menyelinap keluar.

Aksi seorang w4nita menyelinap keluar melalui kawat besi di kawasan Perintah Kawalan Pergerakan Diperketatkan (PKPD) Bandaran tular di aplikasi TikTok dan mengakibatkan pihak polis sedang mengesan individu terbabit.

Video berdurasi 31 seat yang dikongsikan Oleh seorang pengguna TikTok bernama @yayanchi94 dipercayai dirakam pada pukul 8.30 malam memaparkan seorang wanita berbaju putih dan berseluar jeans yang dilihat sanggup meniarap bagi meloloskan diri dari kawat besi tersebut sebelum melarikan diri ke arah bangunan berhampiran.

Menurut pada video tersebut yang dirakam oleh seorang lelaki, dia cuba menjerit kepada wanita terbabit supaya tidak keluar daripada kawasan tersebut dan mengingatkan bahawa perbuatan wanita tersebut adalah sangat bahaya. Malah, bantuan bakul makanan sudah diedarkan di kawasan berkenaan.

bahaya dek (adik), bahaya kau buat begitu dek.

PKP tu dek, bukan tiada bantuan. Astaghfirullahalazim

Berhubung dengan kejadian tersebut, Pesuruhjaya Polis Sabah, Datuk Hazani Ghazali berkata pihaknya sudah menerima laporan berkenaan kejadian itu dan pihak polis sedang giat menjalankan siasatan bagi mengesan wanita berkenaan untuk siasatan lanjut

Kredit: yayanchi94 I Kosmo!/Ohmymedia

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
Jangan ketinggalan juga untuk mengikuti kisah-kisah menarik yang kami kongsikan di bawah.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

About admin

Check Also

[VIDEO] Dikeepung Poolis Seebab Tak Pakai ‘Heelmet’, 2 Pemuda Nekad Terjun Sawah ‘Acah’ Jadi Pesawah

Gara2 takut dikejar oleh pihaak polis, dua orang pemuda dilaporkan berpura2 menjadi pesawah, lapor portal …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!