[Gambar] Seorang Lelaki Nak Melarikan Diri Dari Kena Tangkap Kh4lwat Sampai Menyorok Bawah Katil…

Kelmarin, pegawai masjid dan angg0ta p0lis menjumpai seorang lelaki yang sedang menyorok di bawah katil rumah seorang janda di sebuah rumah kampung di Kota Sarang Semut, Alor Setar, Kedah. Nak lari dari kena t4ngkap khalwat sampai menyorok bawah katil ya?

Sumber gambar: Harian Metro
Menurut laporan Harian Metro, lelaki yang berusia 23 tahun itu memberi alasan hanya menumpang di rumah janda berkenaan dan pemeriksaan mendapati bahawa rumah itu turut dihuni oleh bapa wanita bersama tiga lagi anaknya.

Menurut Ketua Pen0long Pengarah Bahagian Penguatkuasa JAIK, Syeikh Radzi Abdul Mutalib, lelaki itu mengambil kesempatan menumpang di rumah wanita berkenaan kerana bapa wanita itu dipercayai sedang sakit.

Ketika pemeriksaan, lelaki itu menyorok di bawah katil dalam bilik kedua rumah berkenaan untuk mengelak daripada ditahan.

Walaubagaimanapun, mereka ditahan selepas gagal menunjukkan sebarang dokumen yang membuktikan mereka pasangan mahram dan disyaki berkhalwat.

Kes disiasat mengikut Seksyen 25 Enakmen Kesalahan Jenayah Syariah Kedah 2014 dan sekiranya disabitkan kesalahan, mereka boleh didenda tidak lebih RM3,000 atau dua tahun penjara atau kedua-duanya sekali.

SUMBER: Harian Metro/ohmymedia

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
Jangan ketinggalan juga untuk mengikuti kisah-kisah menarik yang kami kongsikan di bawah.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

About admin

Check Also

Baru 5 Bulan Kahwin, Wanita Mengaamuk Dapat Tangkap Suaminya Berdua2an Dengan ‘Kekasih Gelap’ Dalam Rumah

Baru-baru ini tular satu videeo di Indonesia yang memaparkan seorang wanita yang menyerang suami dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!