[VIDEO] W4nita Terjatuh Ketika Bermain Buaian Di Tepi Tebing, “Berhenti Jap Jantung Aku…”

DUA wanita terselamat dengan hanya cedera ringan setelah terjatuh dari buaian yang terletak di pinggir tebing setinggi 6,300 kaki di Rusia. Kedua-dua wanita itu menaiki buaian di atas Sulak Canyon yang terletak di Republik Dagestan apabila salah satu tali buaian terputus ketika mereka sedang diayun oleh seorang lelaki dari belakang, membuat mereka terjatuh dari tebing tinggi tersebut.

NASIB BAIK sebuah pelantar kayu kecil yang terletak tepat di seberang tebing mengurangkan impak hentaman sekali gus menyelamatkan nyawa mereka.

VIDEO yang tular itu menunjukkan penonton bersorak setiap kali dua wanita itu ditolak ke udara, sebelum sorakan mereka bertukar menjadi jeritan ketakutan.

Kedua-dua wanita hanya mendapat kecederaan kecil, walaupun laporan mengatakan mereka trauma dengan kejadian itu.

Sumber akhbar Rusia juga mengatakan kejadian itu mungkin berakhir dengan buruk jika kedua-dua wanita itu terjatuh ketika sedang di ayunan maksimum.

P0lis juga sedang melancarkan penyiasatan tentang kekurangan langkah keselamatan di kawasan tarikan pelancong itu, sementara Kementerian Pelancongan juga mengakui lokasi tarikan itu tidak memenuhi piawaian keselamatan.

“dh boleh agak bila swing dia x straight…”
“berhenti jap jantung aku…”
“apo takde pakai safety harnesses…”
“baik tak payah la cuba…”

Sementara itu anda juga pasti tidak ingin ketinggalan untuk mengikuti kisah-kisah menarik yang kami kongsikan di bawah ini.

SUMBER:HCL

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
Jangan ketinggalan juga untuk mengikuti kisah-kisah menarik yang kami kongsikan di bawah.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

About admin

Check Also

[VIDEO] Leebih 4 Juta Toontonan, Deetik Aligator S4mbar & ‘Kvnyah’ Dr0n Sampai Berasap Mvlut

Detik seekor alig4tor meny4mbaar sebuaah dron dari dalam air dipercayai di Florida Everglades telah menarik …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!