Bapa Terg4mak “R0G0L” Anak Kandung Ketika Isteri Keluar Bekerja….

Seorang bapa tergamak mer0-g0l anak perempuannya yang baru sahaja berusia 16 tahun ketika si isteri keluar bekerja. Manusia apakah ini? Si isteri pergi cari rezeki, dia selamba pergi buat kegiatan jijik macam ni!

Walaubagaimanapun, mangsa terus membuat laporan p0lis untuk membongkarkan kegiatan terkutvk bapanya sendiri yang berusia 51 tahun. Pihak p0lis menahan suspek di rumahnya yang terletak di Kampung Merkang, Pasir Puteh, Kelantan yang juga merupakan tempat kejadian.

Menurut Ketua P0lis Daerah Pasir Puteh, Deputi Superintendan, Mohd Azmir Damiri berkata yang mangsa duduk bersama bapa dan ibu kandungnya bersama tiga beradik yang lain.

Hasil siasatan awal, mangsa memberitahu suspek masuk ke dalam bilik tidur mangsa dan mer0 gol mangsa ketika ibu mangsa keluar bekerja dan adik beradiknya masih tidur.

Mangsa turut memaklumkan kejadian dirinya dirog 0l suspek berlaku beberapa kali sebelum ini sejak tiga bulan lalu.

Kerana takut dimarahi dan dipukul suspek, mangsa tidak memberitahu perkara ini kepada sesiapa sebelum ini. Suspek ditahan reman selama tujuh hari dan kes disiasat engikut Seksyen 376B Kanun Keseksaan.

SUMBER: BERITA HARIAN /Ohmymedia

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
Jangan ketinggalan juga untuk mengikuti kisah-kisah menarik yang kami kongsikan di bawah.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

About admin

Check Also

[Video] “Kucing tu sampaai tak taahu nak buat apa”, Rakaman 2 T1kus Tengah B3rgaduh Buat Netizen Terhibur

Kalau tengok kvcing mengejar seekor t1kus itu adalah perkara biasa, tapi pernahkah korang menyaksikan t1kus …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!