‘Banyak Cerita Yang Rakyat Malaysia Tak Tahu’ Baguslah Caprice Pergi Londeh Diorang’ – Wardina

Isu kontroversi mengenai Cap rice di Live Instagram bersama Sharnaaz Ahmad semalam mendapat perh4tian ramai apabila dia didakwa cuba untuk ‘mendedahkan’ sesuatu perkara berkaitan polit1k Malaysia. Tind4kan itu juga mendapat perhat1an pelak0n Wardina Safiyyah yang turut mengingatkan orang ramai untuk tidak mudah percaya kepada paparan m3dia d4n duni4 pol1tik.

‘Banyak cerita yang rakyat Malaysia tak tahu’

Wardina menerusi posting di laman IG Stories memaklumkan dan mendakwa rakyat Malaysia tidak didedahkan mengenai banyak perkara terutamanya isu politik yang berlaku di Malaysia. Pelakon ini juga menyifatkan tindakan Caprice yang didakwa cuba ‘membongkarkan’ sesuatu perkara itu adalah bagus.

I have nothing to hide. Who have thing to hide politician lah. Banyak cerita-cerita yang rakyat Malaysia tak tahu. Eloklah, baguslah Caprice tu pergi londeh dia orang tu. Banyak benda sebenarnya yang korang tak tahu.

‘Jangan cepat sangat percayakan orang’

Tambahan pula, Wardina turut berpesan kepada umum untuk tidak mudah terperdaya dengan politik yang sedang berlaku di negara kita.

Kak Dina nak pesan kepada rakyat Malaysia, promise ni baik. Baik hati.. Ada banyak cerita sebenarnya kita tak tahu. Jangan cepat sangat percaya orang. Korang ni baik sangat, cepat sangat percaya, terperdaya.

Saya fikir sudah tima masa rakyat Malaysia dapat perkara yang benar dan dengan sosial media ni, mereka tidak boleh bersembunyi. Politician ni tak boleh sorok sangat dah.

Sumber: Wardina.Trendimgkini

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
Jangan ketinggalan juga untuk mengikuti kisah-kisah menarik yang kami kongsikan di bawah.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

About admin

Check Also

[VIDEO] Dikeepung Poolis Seebab Tak Pakai ‘Heelmet’, 2 Pemuda Nekad Terjun Sawah ‘Acah’ Jadi Pesawah

Gara2 takut dikejar oleh pihaak polis, dua orang pemuda dilaporkan berpura2 menjadi pesawah, lapor portal …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!