Sel4mber Jer Member Minta Nombor Janda, Sekali Bini Baling Telefon Suami…

Sebut s4ja perkataan janda, pasti kebanyakan lelaki seolah tak keruan ataupun takut. Mana tidaknya, ramai lelaki kini lebih memilih janda untuk dijadikan isteri kerana mereka pandai bergaya.

Namun, perkongsian lelaki ini yang mahu bergvrau dengan isteri apabila menerima panggilan rakan yang kononnya meminta nombor janda mengundang p4dah.
Mana tid4knya, sebaik sahaja mendengar perkataan janda, si isteri terus mer4mpas telefon suaminya dan membalingnya ke lantai kereta.
Terkejvt m3lihat re4ksi isterinya, si suami tervs mengatakan ia hanya gurauan dan terus menunjukkan ada kamera tersembunyi.

VIDEO

Bagaimanapun, kisah tersebut tidak habis setakat itu apabila si isteri mengajak pulang ke rumah ibunya untuk bermalam di sana mungkin kerana kec3wa dengan gurauan tersebut.

Menerusi satu lagi video, lelaki itu turut berkongsikan nasibnya apabila terpaksa tidur diluar. Perkongsian video itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang turut berseloroh mereka ada bantal dan selimut lebih untuk lelaki berkenaan.

VIDEO

Menyes4l Tak Sudah

Bagaimanapun, tidak lama kemudian isterinya datang memintanya masuk serta meminta m4af. Malah, si suami juga turut memohon m4af di atas gurauannya itu dan turut kedengaran isterinya meminta supaya tidak bercakap lagi tentang janda.

SUMBER:TRENDINGKINI

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
Jangan ketinggalan juga untuk mengikuti kisah-kisah menarik yang kami kongsikan di bawah.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

About admin

Check Also

[VIDEO] Aksii Kuucing Seakaan Diuusap ‘Sesuatu’ Buat Ramai Tertanya2

Satu video yang mem4parkan seekoor kucing berwaarna oren di atas bumbung yang berkelakuan pelik telah …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!