Tu Bukan Bantal Tu….Video Masih Simpan Bantal Busuk Dari Tahun 1998, Netizen Minta Wanita Ini ‘Buang Jela’

Tidak dinaf1kan b4ntal atau selimut busuk memang sukar untuk dipisahkan. Seperti isi dan kuku, hendak pergi ke mana sahaja pasti akan dibawanya. W4laupun sudah bertukar warna dan berbau tetapi ia tetap menjadi pilhan untuk dibawa tidur.

Guna bantal bvsvk sejak tahun 1998

Menerusi video yang dimuat naik oleh Intan Normala di akaun TikTok, dia menunjukkan bantal busuknya yang digunakan sejak tahun 1998 sehingga ke hari ini bersamanya.

Di dalam video berkenaan memaparkan keadaan bantal berkenaan yang hampir hancur dan sehingga dia terpaksa menggunakan pin untuk membetulkan bantalnya. Malah Intan dilihat masih menghidu cebisan-cebisan kain bantal kesayangannya itu.

Meskipun ramai yang menyuruh wanita berkenaan membuang bantal busuk itu kerana sudah teruk, namun dia enggan membuangnya dan mengatakan bahawa orang lain tidak akan faham bagaimana rasa sayangnya terhadap bantal busuk.

Video berdurasi 15 saat itu meraih lebih satu juta tontonan serta mendapat lebih 73 ribu tanda suka.

‘Orang lain tak akan pernah faham’

‘Mula-mula ingatkan usus penanggal’

Menjengah ke ruang k0men, rata2 netizen amat terkejut melihat bantal bvsuk berken4an y4ng sudah 2dekad dan hampir hancur itu. Malah ada juga di antara mereka meng4kui bahawa tidak semua orang memahami ‘nikmat’ mempunyai bantal busuk.

Sumber : innnnnn_tan/ohbulan

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
Jangan ketinggalan juga untuk mengikuti kisah-kisah menarik yang kami kongsikan di bawah.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

About admin

Check Also

[VIDEO] Aksii Kuucing Seakaan Diuusap ‘Sesuatu’ Buat Ramai Tertanya2

Satu video yang mem4parkan seekoor kucing berwaarna oren di atas bumbung yang berkelakuan pelik telah …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!