[VIDE0] Nabila Huda, Erma Fatima Dan Umie Aida Sahvt Cab4ran ‘Huwa Huma Hum’ Buat Netizen Ketawa Berdekah-Dekah!

Pelakon, Nabila Huda, Erma Fatima dan Umie Aida dilihat seeing kali menyertai sesi ‘live’ y4ng d1lakukan oleh Da’i Syed di Instagram. Terbaru, gelagat ketiga-tiga mereka yang sedang belajar cara sebutan kata gant1 dalam bahasa Arab berj4ya mencuri perhatian netizen.

Sejak belakangan ini, viral di TikTok mengenai video cara sebutan kata g anti dalam bahasa Arab. Semasa sesi live semalam, Da’i Syed dipercayai telah mengajar cars yang betul untuk menyebut kata ganti tersebut. Rata-rata netizen mule meluahkan rasa lucu apabila ketiga-tiga pelakon berkenaan tidak mampu menyebut perkataan itu dengan sempurna. Malah, Erma Fatima turut kelihatan tersenyum semasa Nabila Huda cuba menyebut perkataan yang diajar oleh Da’i Syed. Menerusi video itu juga, Da’i Syed dilihat telah memberi peluang sebanyak tiga kali buat para pelakon tersebut untuk berlatih.

Sakit perut gelakSUMBER:DAISYED

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
Jangan ketinggalan juga untuk mengikuti kisah-kisah menarik yang kami kongsikan di bawah.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

About admin

Check Also

“Aku tahu budak stress, aku faham” – Fynn Jamal Terkilan Orang Ramai Berkerumun Di Air Terjun Lepas Dapat Kelonggaran

Baru-baru ini viral satu rakaman video menunjukkan satu rakaman orang ramai berkerumun di sebuah tempat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!