Bagi Al4san N4k Jaga An4k Sakit, Ister1 Curang Dengan Jiran Di Bil1k Belakang…

Sorang isteri d1percayai memb4wa lel4ki lain masuk ke dalam bilik di rumah mereka sebelum perbuatan itu ditangkap oleh suaminya. Kejadian berlaku di Desa Tamangapa R4ya, Sulawesi Selatan, Indonesia.

Isteri tidur bilik belakang seb4b nak jaga anak

Menurut Ketua Polis Manggala Kompol, Supriady Idrus, kejadian berlaku ketika isterinya, Ris dikatakan tidur di bilik belakang rumahnya kerana ingin menemani sal ah so0rang daripada tiga anaknya yang sedang sakit. Manakala suaminya pula yang dikenali sebagai Ik tidur di bilik hadapan.

Wanita berkenaan yang merupakan isteri kepada Ik mengatakan kepada suaminya yang dia ingin tidur di bilik belakang dengan alasan untuk menjaga anaknya sakit.

Pada mul4nya, suaminya berasa risau untuk tidur bersendirian pada malam itu. Ketika dia sedang cuba untuk tidur, Ik ternampak seperti bayang-bayang seorang lelaki dari bilik tempat isterinya tidur.

Lela ki berken aan kemudiannya berjalan keluar dari bilik tersebut dan Ik dengan segera bangun dan menjerit meminta pertolongan kerana menyangkakan bahawa le laki tersebut merupakan pencuri.

Rupanya jiran sendiri

Akibat terdengar jeritan berkenaan, penduduk di kawasan itu bertindak untuk mengepung rumah sehingga lelaki berkenaan tidak dapat keluar daripada rumah tersebut.

Lebih mengejutkan lagi apabila lelaki berkenaan adalah jirannya sendiri yang dikenali sebagai RD.

RD dan isterinya disyaki sedang ‘bersama’ kerana setelah itu dia nak keluar dari dalam bilik belakang tersebut.

Ketika kami mendapat laporan mengenai kejadian berkenaan, pihak polis bergegas ke lokasi dan membawa kedua-duanya ke Balai Polis Makassar.

Sumber : Tribun News I ohbulan

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
Jangan ketinggalan juga untuk mengikuti kisah-kisah menarik yang kami kongsikan di bawah.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

About admin

Check Also

Baru 5 Bulan Kahwin, Wanita Mengaamuk Dapat Tangkap Suaminya Berdua2an Dengan ‘Kekasih Gelap’ Dalam Rumah

Baru-baru ini tular satu videeo di Indonesia yang memaparkan seorang wanita yang menyerang suami dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!