Belum Sempat Tidur Lena Nampaknya Pendakwah Bebas Ustaz Muhammad Haris Mohd Ismail Yang Juga Suami Kepada Neelofa Pula Bersuara

Belvm s3mpat tidur lena nampaknya pendakwah bebas Ustaz Muhammad Haris Mohd Ismail yg juga suami kepada Neelofa pula bersuara apabila dia mengakui mendap4t tawaran dan bersama berbincang untuk menjayakan misi bantuan ke Gaza.

PU Riz menyatakan perbincangan itu berlaku di antara isterinya Neelofa, Heliza Helmi, Hazwani Helmi dan Ustaz Ebit Lew pada Jun lepas.

Berdasarkan apa yang dinyatakan PU Riz, mereka dipanggil untuk menyertai mis1 ini daripada M4jlis Perundingan Pertubuhan Islam M4laysia (MAPIM Malaysia) dan sudah berbincang sec4ra atas talian.

Betvl saya dan isteri dapat taw4ran, tetapi tak dapat diteruskan. Sejujurnya, betul saya bersama isteri dan beberapa selebriti lain termasuk Ebit Lew mendapat tawaran untuk ke Gaza dan perg3rakan ke sana juga dijadualkan pada Jun.

Namun, saya dimaklumkan projek ini tidak dapat diteruskan atas beberapa sebab. Kemudian, saya dapat tahu Ebit Lew bersama pasukan dapat ke sana bagi menjayakan misi mereka. Itu adalah rezeki mereka. – Kata PU Riz kepada URTV.

Misi ke Gaza bersama MAPIM itu tidak dapat diteruskan dan pasukan Ebit Lew kemudian berjaya mencari jalan untuk memastikan mereka tetap meneruskan misi terbabit.

Cukup untuk saya jelaskan yang mana memang saya bersama yang lain termasuk Ebit dijemput untuk ke sana. Apa yang berlaku selepas itu, saya tidak ada pengetahuan apa-apa mengenainya. – Jelasnya lagi.

Bagaimanapun, PU Riz tidak mendedahkan lebih lagi dan berharap agar orang ramai berhenti membuat lebih banyak spekulasi.

Kredit: UtusanTV (Anna Mohamed) I Ohmymedia

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
Jangan ketinggalan juga untuk mengikuti kisah-kisah menarik yang kami kongsikan di bawah.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

About admin

Check Also

[VIDEO] Aksii Kuucing Seakaan Diuusap ‘Sesuatu’ Buat Ramai Tertanya2

Satu video yang mem4parkan seekoor kucing berwaarna oren di atas bumbung yang berkelakuan pelik telah …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!