‘R1leks Guys, S4ya 0k J3. K1ta Kerja NG0 Ni Semua Ada Hit4m Putih’ – Nadir


Foto: Tangkap layar video

Semal4m, p3ndakwah bebas ter kenal Ustaz Ebit Lew (UEL) menervsi live di beberapa platfom tampil membidas segala dakwaan yang dilemparkan kepadanya sem4sa menjalan kan misi kemanusiaan di Semenanjung Gaza, Palestin.

Menervsi live tersebut, UEL dip3rcayai mempersoalkan mengenai svmbangan rakyat Malaysia sebanyak RM20 juta yang disalurkan kepada aktivis terk nal Muhammad Nadir Al-Nuri Kamamrulzaman bagi misi kem4nusiaan di Gaza.

Respon Nad1r

Foto: Nona

Menervsi Instastory yang dimuat naik oleh Nadir, memberikan ‘gambaran’ kepada orang ramai yang dia akan menjawab mengenai persoalan ke mana hasil sumbangan yang diberikan oleh rakyat Malaysia bagi misi kemanusiaan di Gaza.

Rilek guys. Saya ok je. Kita kerja NGO ni semua ada hitam putih tak ada problemlah. Cuma sehari dua ni nak kena settle projek ni dulu.

Uj4rnya lagi, dia meminta orang ramai bersabar dan menjelaskan pihaknya mempunyai bukti setiap apa yang telah dibelanjakan. Namun, waktu yang ada agak terhad dan membataskannya daripada berbuat demikian.

Rileks guys!

Sumber: Nadir I Ohbulan

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
Jangan ketinggalan juga untuk mengikuti kisah-kisah menarik yang kami kongsikan di bawah.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

About admin

Check Also

[VIDEO] Dikeepung Poolis Seebab Tak Pakai ‘Heelmet’, 2 Pemuda Nekad Terjun Sawah ‘Acah’ Jadi Pesawah

Gara2 takut dikejar oleh pihaak polis, dua orang pemuda dilaporkan berpura2 menjadi pesawah, lapor portal …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!