Dulu Pakai Kereta Kancil Saja, Kini Mampu Memiliki Audi Dengan Hasil Ju4l Ayam. Ini Tips Kejayaan Dari Beliau

Benarlah kata orang dulu-dulu, di sebalik kejayaan seorang lelaki, pasti ada wanita yang hebat disebelah dan sentiasa memberi sokongan di belakangnya.

Baru-baru ini, seorang lelaki yang dikenali sebagai Lan berkongsikan di laman media sosial mengenai hidupnya bersama isteri, Nur Amyza Ismail dalam membangunkan perniag4an ayam segar milik mereka.

Menurut Lan, segala usaha dan titik peluhnya penat jerih mereka selama lebih 10 tahun kini membuahkan hasil apabila dikurniakan sedikit kesenangan oleh Yang Maha Esa.

“Tuah ayam nampak di kaki tuah manusia siapa yang tahu. Ketika kita berada di bawah kita kena buang sifat yang tidak baik dan kita kena yakin kita pun mampu berjaya  bila tiba waktunya.

“Ketika kita berada diatas janganlah  kita mempersendakan mereka yang berada di bawah kerana kita tidak tahu mereka pun mampu berjaya seperti kita kerana hanya dengan kuasa Allah SWT mampu mengubah segalanya.

“Kun fa ya kun, maka terjadilah seperti yang di kehendaknya. Allah SWT Maha Pemberi rezeki kepada yang rajin berusaha,” ujarnya.

Berikutan itu, netizen turut tumpang gembira dan memberikan kata-kata positif serta berharap agar pasangan suami isteri itu terus berjaya dalam menguruskan perniagaan mereka.


Sumber :trending101newS

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
Jangan ketinggalan juga untuk mengikuti kisah-kisah menarik yang kami kongsikan di bawah.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

About admin

Check Also

Baru 5 Bulan Kahwin, Wanita Mengaamuk Dapat Tangkap Suaminya Berdua2an Dengan ‘Kekasih Gelap’ Dalam Rumah

Baru-baru ini tular satu videeo di Indonesia yang memaparkan seorang wanita yang menyerang suami dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!