Cerita ‘sedih’ Se0rang Lelak1 Menunggu Wanita Depan Watsons Buat Ramai Ketawa…

Selain k3dai RM2 at4u turut dikenali Eco Shop tentu sahaja kedai sep erti Watsons, Guardian dan sebagainya menjadi tempat kegemaran ramai untuk mencari barangan penjagaan diri.

Ia juga dikenali sebagai salah satu tempat ‘saka’ oleh para wanita ker ana apabila memasuki kedai tersebut pasti susah ingin menemukan jalan pulang.

Bag4imanapun, bagi sesetengah wanita ketika membeli barang pasti ak an diteliti terlebih dahulu sekali gus akan menyebabkan waktu yang lama untuk mem1lih. Sama seperti situasi yang dikongsikan oleh seorang lelaki ini yang menjadi tumpuan di ruangan TikTok.

D1a berkongsikan kisah sedih para lelaki disaat menemani insan tersayang memasuki Watsons yang tidak mengambil masa yang sekejap malah lebih dari satu jam apabila dia mengambil keputusan untuk merakam situasi itu.

L3bih melucukan, terdapat juga beberapa orang lelaki sedang menunggu insan tersayang mereka di hadapan Watsons sehingga mengundang netizen terhibur.

Lalu menjengah ke ruangan komen melalui video itu, netizen menghujani dengan respon berseloroh dengan situasi biasa terjadi kepada mereka itu dan ada juga yang sebaliknya.

“Aku yang lelaki pun 30 minit belum tentu lagi keluar”

“Sepatutnya mall kena letak kerusi depan Watsons ni”

“Jam ketiga dah ada geng…”

SUMBER:HCL

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
Jangan ketinggalan juga untuk mengikuti kisah-kisah menarik yang kami kongsikan di bawah.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

About admin

Check Also

Baru 5 Bulan Kahwin, Wanita Mengaamuk Dapat Tangkap Suaminya Berdua2an Dengan ‘Kekasih Gelap’ Dalam Rumah

Baru-baru ini tular satu videeo di Indonesia yang memaparkan seorang wanita yang menyerang suami dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!