Pem4ndu Mengeluarkan Keretanya Dar1 Ruangan S3mpit Itu Kelihatan Mudah Sehingga Membuat Warganet Kagum

Mel3takkan k3nderaan di ru4ngan let4k kereta adalah satv kemahiran yang sukar d4n mengambil masa untuk dikuasai. Hakikatnya sebilangan besar pemandu tidak mempunyai pemahaman yg jel4s tentang ukuran kereta mereka terutamanya lebar kereta.

Mengetahui di manakah posisi hujung kereta akan m3ngubah c4ra seorang itu meletakkan kenderaan, jadi tidak peliklah jika ada segelintir individu yang dapat meletakkan atau mengeluarkan kenderaan mereka dari ruangan yang sempit.

Salah 1 tugas paling sukar tentang meletakkan kenderaan adalah keluar dari parkir selari yang sempit. Walau bagaimanapun, bagi seorang pemandu di New York ini, mengeluarkan keretanya dari ruangan sempit itu kelihatan sungguh mudah sehingga membuat ramai yang kagum.

Dalam video yang tular, seseorang bertanya kepada lelaki itu bagaimana dia akan mengeluarkan keretanya apabila bahagian depan dan belakang keretanya dihimpit kenderaan lain.

Lelaki itu kemudian menunjukkan bagaimana dia memusingkan tayar dan menggerakkan kereta sedikit demi sedikit tanpa menyentuh bumper kereta lain untuk membebaskan bahagian depan keretanya.

Cara lelaki tersebut mengawal keretanya membuat ramai kagum, walaupun ada juga yang berkata ia telah menjadi kemahiran penting hidup di bandar sesak seperti New York.

Selain itu, dalam sebuah video lain yang tular di Twitter pula, tindakan seorang pemandu mengeluarkan keretanya dari tempat parkir yang disekat oleh kenderaan lain turut mencuri tumpuan ramai.

SUMBER:HimpunanCeritaLawak

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
Jangan ketinggalan juga untuk mengikuti kisah-kisah menarik yang kami kongsikan di bawah.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

About admin

Check Also

[Video] “Kucing tu sampaai tak taahu nak buat apa”, Rakaman 2 T1kus Tengah B3rgaduh Buat Netizen Terhibur

Kalau tengok kvcing mengejar seekor t1kus itu adalah perkara biasa, tapi pernahkah korang menyaksikan t1kus …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!