[Vide0] Skill Penerjun Terbaik,,, Lembv Mel0mpat Dalam Air Siap Back Flip Lagi, “Nak Masuk 0limpik…”

Setiap kalinya haiwan sering melakukan perkara2 di luar jangkaan manusia. Sampai ramai yang akan terkejut melihat telatah mereka. Sama seperti gelagat seekor lembu yg dilihat terjun dari bot yg dinaikinya baru2 ini.

Lembu tersebut yg menaiki sebuah b0t kemudian terjun ke dalam air dengan gayanya yg tersendiri. Malah rata-rata netizen turut sama terpukau melihat aksi lembu tersebut yang begitu handal sekali terjun mengalahkan seorang penerjun.

Di dalam video yang dikongsikan ini, lembu tersebut dilihat berada di dalam sebuah bot yang sedang berlayar. Tidak semena-mena, lembu itu kemudiannya terjun ke dalam air sebaik sahaja talinya dilepaskan oleh pemiliknya.

Lebih menarik perhatian, lembu itu juga siap membuat back flip dengan menerjunkan dirinya secara terbalik. Aksinya itu turut menarik perhatian mereka yang menonton di tempat tersebut termasuklah yang berada di dalam bot itu.

Bukan sahaja terjun ke dalam air, malah ada yang menganggap skill terjunannya itu seakan-akan haiwan itu sudah biasa melakukannya. Mungkin juga dia pernah melakukan perkara yang sama setiap kali dibawa menaiki bot oleh pemiliknya itu.

Meninjau di ruangan komen, aksi terjunan lembu itu turut menarik perhatian netizen. Ada yang berseloroh mungkin juga lembu itu sedang bersiap sedia untuk menyertai sukan olimpik yang bakal diadakan tidak lama sahaja lagi.

“Terbaiklah terjun lembu tu nak masuk olimpik ke…”

“Salah seekor kontinjen lembu yang mewakili Malaysia…”

“Sebelum qurban, jago terjun sungai ni memang baik lembunya…”

“Dengar cerita lembu tu dah kat Tokyo dah sekarang.”

SUMBER:HCL

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
Jangan ketinggalan juga untuk mengikuti kisah-kisah menarik yang kami kongsikan di bawah.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

About admin

Check Also

“Siapa yang dia baawak balik tu?”, Wanita Terkejut Suami Masih Hidup Lepas 4 Hari ‘Dikebvmikan’

Seorang wanita m3nerima satu kejutan besar selepas suaminya yaang lama m3nghilang tiba2 sahaja pulang ke …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!