Caprice K0ngsikan F0t0 ‘Seram’, Meminta Rakyat Malaysia Siap Sedia – “Masa semakin hampir”

Peny4nyi rap dan aktivis, Caprice sekali lagi mencetuskan persoalan warganet apabila memuat naik sekep1ng gambar yang ‘menyeramkan’ di laman media Instagram miliknya pet4ng tadi.

Menerusi p0sting t3rsebut, Caprice atau nama sebenarnya Ariz Ramli meminta supaya rakyat Malaysia bersedi4 vntuk mengetahui keb3naran yang akan dirungkaikan tidak lama lagi.

“St4ndby f0r the truth Malaysia. Prepare yourself. It is coming. The devil lies, pretend, and will sell you sweets. Bvt Allah is the best planner. The time is near,” tulis aktivis berusia 33 tahun itu.
Bagaiman4pun tidak dapat dipastikan apa yang cuba disampaikan oleh penyanyi berkenaan, namun posting gambar ‘menyeramkan’ itu menerima 62,871 tanda suka setakat ini.

Terdahulu, Caprice mengundang kontroversi selepas mahu mendedahkan perkara sebenar mengenai misi kemanusiaan di Gaza sekali gus terpalit dengan pendakwah bebas Ustaz Ebit Lew.

Namun belum sempat didedahkan, pendakwah tersebut membuat laporan polis berhubung pelbagai dakwaan yang dilemparkan terhadap beliau oleh beberapa individu baru-baru ini.

Sumber: Instagram Caprice I Ohmymedia

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
Jangan ketinggalan juga untuk mengikuti kisah-kisah menarik yang kami kongsikan di bawah.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

About admin

Check Also

[VIDEO] Tak Taahan Kena ‘Kacau’, Abang Lori Ni Nekad Terjah ‘Benda’ Yang Mengetuk Lorinya

Menjadi seorang pemaandu lori bukaannya mudah, banyak yang perlu dilalui terutama apabila bertugas di waktu …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!