Nekad T4han Pemandu L0ri D1 J4lan RayaUntuk Membuat Content Tiktok, Seorang Remaja Telah Diheret Dan Digilis Lori

Sekitar beberapa bulan yang lalu, wilayah Tenggerang Selatan, Indonesia dik3jutkan dengan berita seorang remaja maut selepas men4han sebuah lori secara tiba-tiba demi menghasilkan kandungan video untuk paparan pengikbtnya.

Sepertinya anak2 mud4 di Indonesia masih belum mengambil iktibar daripada kejadian maut itu. Terbaharu, tular sebuah video di media sosial yang memaparkan aksi berani mati sekumpulan empat orang remaja yang nekad menahan sebu4h lori secara tiba-tiba di tengah jalan raya di Perempatan Sentul Bogor malam semalam, lapor Laman media Berita Hits Indonesia.

Menerusi perkongsian video berkenaan, dapat dilihat sekumpulan remaja itu berlari ke tengah jalan raya lalu bertindak untuk menahan sebuah lori yang pada ketika itu sedang dipandu laju. Tidak sempat menekan pedal brek, pemandu lori berkenaan terpaksa menghereta dan menggilis salah seorang remaja yang berlari ke hadapan lorinya.

Manakala ketiga rakan mangsa yang lain sempat mengelak sebelum dilanggar oleh pemandu lori berkenaan. Difahamkan, aksi malang tersebut sempat dirakam oleh seseorang individu yang berada di seberang jalan di lokasi kejadian. Namun setakat ini, masih belum khabar berita yang selanjutnya mengenai keadaan remaja yang digilis lori itu dan apa tujuan sebenar mereka bertindak sedemikian.

Dalam pada itu, salah seorang netizen di Indonesia mendakwa bahawa sekumpulan remaja berkenaan merupakan ‘tukang palak’ iaitu kegiatan jenayah yang bertindak untuk menahan lori lalu memeras wang daripada pemandunya di tengah jalan raya. Namun tidak dapat dipastikan tujuan sebenar remaja berkenaan bertindak sedemikian. Apa pendapat anda akan isu ini?

Demi sebuah video, remaja ini maut dilanggar lori.
SUMBER:Vocket

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
Jangan ketinggalan juga untuk mengikuti kisah-kisah menarik yang kami kongsikan di bawah.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE…..

About admin

Check Also

[VIDEO] Aksii Kuucing Seakaan Diuusap ‘Sesuatu’ Buat Ramai Tertanya2

Satu video yang mem4parkan seekoor kucing berwaarna oren di atas bumbung yang berkelakuan pelik telah …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!